witkacy Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Witam z aobserwowałem ostatnio ze obroty sa wyższe. Odczyt opelscanera 850 bez obciażenia . Podmieniałem przeplywke i krokowy nie spadły obroty. Jedno co mnie zdziwiło temperatura na blacie 90 szt i włączają się wentylatory a opel scanner pokazuje 100st. Czy to może mieć wpływ ?? Gdzie zacząć szukać Pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 22 godziny temu, witkacy napisał: Witam z aobserwowałem ostatnio ze obroty sa wyższe. Odczyt opelscanera 850 bez obciażenia . Podmieniałem przeplywke i krokowy nie spadły obroty. Jedno co mnie zdziwiło temperatura na blacie 90 szt i włączają się wentylatory a opel scanner pokazuje 100st. Czy to może mieć wpływ ?? Gdzie zacząć szukać Pozdr poczytaj http://forum.omegaelite.pl/index.php?/topic/2284-jakie-fabryczne-obroty-omega-25v6/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 Po pierwsze napisz jaki masz samochód/silnik i jak to się mogło stać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
witkacy Posted March 7, 2019 Author Share Posted March 7, 2019 Tak poczytałem wstępnie zderzak przepustnicy jest wykrecony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
witkacy Posted March 7, 2019 Author Share Posted March 7, 2019 2.5 v6 automat FL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted March 8, 2019 Share Posted March 8, 2019 W dniu 6.03.2019 o 21:56, witkacy napisał: Jedno co mnie zdziwiło temperatura na blacie 90 szt i włączają się wentylatory a opel scanner pokazuje 100st. Czy to może mieć wpływ ?? Gdzie zacząć szukać Pozdr no w V są dwa czujniki na blat i do ECU, dlatego wskazania mogą się różnić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts