Jump to content

Omega 3.0 po przeżyciach ;)

Fikoł

Recommended Posts

Siemanko :P No dzieje się , szkoda że tak z początku pociągnęła po portfelu , lecz pewnie wyszły skutki zaniedbania poprzedniego właściciela ...

Fajnie ,że sie nie poddajesz , szykuje sie fajny projekt ,tak trzymaj :) 

Uzupełnij swój profil bo bardzo pusto i szybkiego ogarnięcia usterek w  aucie ! Pozdro 

No niestety, pociągneła. Dobrze zadbaną sztukę bym za to na bank kupił ;) no ale gdyby nie to pewnie bym nie inwestował w nią dalej. Bo na początku był w planach jako przejściowy samochód przed kupnem mustanga. A że chciałem coś mocniejszego z napędem na tył, bo nie miałem nigdy doczynienia padło na omegę. No ale zauroczyła, plus to że żona z myśli o mustangu nie była zadowolona ? z omegi też zadowolona nie jest w sumie że w starego rumpla kasę ładuje. No mam nadzieję że w tym tygodniu odbiorę ;)

• Like 1

Dużo zrobione już i plany widzę grube:) Wytrwałości i powodzenia w modach. No i gdybym słuchał żony w sprawach motoryzacji to bym jeździł matizem ;)

• Like 3

No niestety strasznie zaniedbana była. Okazało się że poprzednim właścicielem był znajomy i jak zobaczył ją jak ta dziewczyna przez rok zniszczyła to się chłopak podłamał. Żona zła bo miałem wcześniej chryslera sebringa z 2009 roku. I omega już drożej mnie wyszła niż sprzedałem tamtego kanapowca ;)

• Like 1

Widać po pracach, że wleciał już wór pieniędzy na nią ? ale wg mnie po takich remontach to masz co chciałeś i wiesz, że jest dobrze zrobione i długo to polata :) oby już takich niespodzianek nie było :D

• Like 1

Jeszcze 2 worek pieniędzy żeby zrobić jak chce ;) no mam nadzieję że 3.2 na osprzęcie z 3.0 będzie dobrze chulać ;)

Super się prezentuje z tą dokładką. Z20C mój kolor, też mam taką :D Niestety zaniedbana Omega to niezła studnia :) Na pewno będę śledził temat, ciekawie się zapowiada

Witaj, szeroki zakres robót mechanicznych wykonany, gratulacje.

Na koniec taka przypowieść: w Omedze jedno naprawiasz, 2 kolejne czekają w kolejce ;pp

No dziś przywiozłem od Krzyśka dzwi i klapę bez rdzy i dodatkowo z Ori lotką. W tym tygodniu wpadną też tymczasowe sprężyny obniżające do czasu aż gwint nie wpadnie. Dystanse 30mm na tył i tylna półka Bose ze wzmacniaczem ;) będzie duża różnica i w wyglądzie i w mocy auta po miesiącu rozłąki ?

• Like 1

• 2 weeks later...

Miło powitać w naszym gronie. Pamiętam doskonale jak wyglądała jeszcze w setupie zimowym na stalowkach ? podczas montażu bixow. Wtedy nie wspomniałeś o tak poważnych modach. Ale to cieszy, bo warto w te auta inwestować, ostatniego opla z właściwym napędem. 

• Like 1

Siemka, bo jak mi padł ten silnik to już sobie powiedziałem że grubo a jeszcze akurat kumpel lubi przerabiać ople to mi dużo podoradzal i grzebie teraz? koło środy będę odbierał to powstawiam coś ;)