Jump to content
Omega Elite Klub

Czy były z tyłu głośniki niskotonowe?

PawelP

Recommended Posts

Jak w tytule, zauważyłem że są miejsca z uchwytami na gwizdki , ma ktoś u siebie założone? Mam fabrycznie Bose i niemam tam głośników takich malych

Ja tez nie mialem ale one nic nie daja, jak je zalozysz np w popielniczki to roznica jest kolosalna

Ja mam u siebie w tylnych drzwiach. W oryginale tak miałem. Czy je słychać? Może i tak. Z pewnością jak by były wyżej jak@Grabarz pisze to na pewno by było lepiej. Jak coś to mam 2 takie wysokotonowe bo mi zostały.

Tu masz porównanie tweetów z B i BFL. Góra BFL. Dół B
ca65ac7f73fb7788691dcd84a382cd34.jpg84b7ae5039a838ed5c1af2e03743ac0f.jpg

A tak fabrycznie tylnie drzwi mają tweeta0d18f1f2fc9ba271f578015c3f687cad.jpg

Wymiziane Samsungiem Galaxy S7 :D

Edited by Misiek
  • Like 1

Dzięki za info, muszę zobaczyć u siebie czy czasem wtyczka gdzieś w drzwiach może leży, no z dołu to ciężko chyba usłyszeć ,tez myślałem nad popielczniczkami,  raz że niema u mnie w aucie palenia, dwa wnętrze ma być czyste więc dobry pomysł żeby je tam umieścić 

• Like 2

Ale bedziesz pan zadowolony tak jak tweetery w zaslepki lusterek z be :D tylko dobrze trzeba popiolki przykleic zeby sie nie otwieraly :)

• Like 1

7 minut temu, Grabarz napisał:

Ale bedziesz pan zadowolony tak jak tweetery w zaslepki lusterek z be :D tylko dobrze trzeba popiolki przykleic zeby sie nie otwieraly :)

To będę musiał 1 popiołkę kupić albo na jakimś szrocie znależć bo nie mam

U mnie niema tych tweeterów, być może takie rzeczy na życzenie klienta, lub może system bose tego niewymagał, niewiem ale fajnie wiedzieć że tak było w innych egzemplarzach