Popular Post Misiek Posted March 21, 2019 Popular Post Share Posted March 21, 2019 (edited) Zakupiona 20 marca 2019 Nadwozie: Rok produkcji 2001 VIN: W0L0VBP6911111680 Silnik: 3.2 V6 o mocy 218 KM Kod silnika: Y32 SE Skrzynia biegów: automatyczna Kolor: Z 155 (Moonland) Z wyposażenia na krótko: - system audio BOSE - szyba czołowa atermiczna - fotele z pamięcią - skórzana tapicerka - podłokietnik w kanapie na kubki Reszta po nr VIN niżej Pierwsza rejestracja w kraju pochodzenia - kwiecień 2001 Pierwsza rejestracja w kraju - luty 2017. Omega pochodzi z Austrii. Została sprowadzona do kraju pod koniec 2016 roku. Jestem obecnie trzecim właścicielem w kraju. W październiku z 2017: - została założona instalacja LPG, - otrzymała nowe opony letnie , - nowy rozrząd , - nowy akumulator W 2018 ( październik ) olej w silniku ,założone nowe amortyzatory przód firma Bilstein. Do auta dołożone komplet felg stalowych z oponami zimowymi firmy Continental z bardzo bogatym bieżnikiem. Na miejscu została sprawdzona Techem 2 przez @olgierdo. Wstępnie silnik chodzi bez zarzutów. Wstępnie, to na tyle co mi przyszło do głowy. Jechaliśmy po nią Misiowozem jakieś 400 km w jedną stronę. Ja wracałem do siebie kombikiem a Olo do siebie sedanem na szerszy przegląd Co do planów to w planach: - dokładka - lotka na klapę - ori napis OPEL 3.2 V6 na klapę - gril FK Teraz foto. Zdjęcia robione na szybko ba zaraz robiło się ciemno. Teraz foto papirologii: Poniżej daje rozkodowany VIN z http://opelvindekoder.pl/ : Edited March 21, 2019 by Misiek 17 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Bajera Fajnie utrzymany egzemplarz Doprowadzisz do kultury podstawy i będzie latać 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted March 21, 2019 Author Share Posted March 21, 2019 3 minuty temu, Aros napisał: Bajera Fajnie utrzymany egzemplarz Doprowadzisz do kultury podstawy i będzie latać Dzięki. Takie są plany. Pierwszy raz mam do czynienia z V. Także czas pokaże co i jak... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnieszka Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 @Misiek gratuluję zakupu, baaardzo mi się podoba 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jus-Tinka Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 nasza pszczółeczka 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 I ten podłokietnik tylny 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Podłokietas mega rzadki Gratki zakupu. niech służy! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 a co z kombiakiem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted March 21, 2019 Author Share Posted March 21, 2019 1 minutę temu, patryk2828 napisał: a co z kombiakiem? Zostaje w rodzinie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek_v6 Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Nie była strzelona lewy tył? Kolor bomba 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted March 21, 2019 Author Share Posted March 21, 2019 6 minut temu, Misiek_v6 napisał: Nie była strzelona lewy tył? Kolor bomba Po czym wnioskujesz...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek_v6 Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 43 minuty temu, Misiek napisał: Po czym wnioskujesz...? Lekko nierówna linia lamp, lekko odchylona linia klapy na dole względem lewego błotnika. Ja tak miałem po strzale... Może po prostu tak zdj. Cyknięte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Piękna gratki zakupu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Fajna vka Fajny egzemplarz Dbaj chuchaj i bezawaryjności.... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NerwuS13 Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Fajny kolorek Graty zakupu i bezawaryjności życzę 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miglanc Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 No kolor kozacki, pięknie się prezentuje. Jakieś dobre koło załóż do tego 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmx Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 O kurde, ścisła pogratulować, bo wygląda naprawdę pięknie. Chyba mój ulubiony kolor, jeśli kiedyś miałbym kupować bfl to właśnie w takim, ewentualnie czerń. Żadnych podkładów. Wnętrze również śliczności Fajnie by tu siadły dymione tylne lampy. Cupholdery z tyłu wychodziły takie ori czy ktoś przełożył z Catery? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted March 21, 2019 Author Share Posted March 21, 2019 21 minut temu, Miglanc napisał: No kolor kozacki, pięknie się prezentuje. Jakieś dobre koło załóż do tego Z czasem na pewno. Najpierw muszę się z nią oswoić w takim stanie jaki jest. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted March 21, 2019 Author Share Posted March 21, 2019 14 minut temu, kmx napisał: O kurde, ścisła pogratulować, bo wygląda naprawdę pięknie. Chyba mój ulubiony kolor, jeśli kiedyś miałbym kupować bfl to właśnie w takim, ewentualnie czerń. Żadnych podkładów. Wnętrze również śliczności Fajnie by tu siadły dymione tylne lampy. Cupholdery z tyłu wychodziły takie ori czy ktoś przełożył z Catery? Dzięki. Co do cupholderu to nie wiem, czy ktoś dokładał. Jednak w to wątpię. Jednak jest zapis wg VIN: W9R Wyposażenie dodatkowe dla Austrii.O lampach dymionych też myślę. Ale to na spokojnie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Piekna wiem ze u Ciebie bedzie miala dobrze szyszyby powinny być chyba wszystkie solary bogatą opcja 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateuszpp980 Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Patrzyłem na aukcje z nią wyglada na bardzo fajny egzemplarz i chyba najładniejszy kolor ? gratki !;) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magicwojtek Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 (edited) a szukałem kogoś aby po nią jechać nawet do Ola pisałem na FB, ale nic nie odpisał btw. można wiedzieć za ile kupiłeś? Rozmawiałem wcześniejszym właścicielem tej omegi, co ją sprowadził z austriI (robił trasy Kraków-Wiedeń ;-) ) Edited March 21, 2019 by Magicwojtek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Patrzę Misiu zostajesz w Omedze, gratulacje zakupu i życzę aby służyła Tobie bezawaryjnie i wymagała nie wielkich nakładów serwisowych 4 godziny temu, Jus-Tinka napisał: nasza pszczółeczka To teraz Ty Caravana będziesz ujeżdżać czy od razu do V6 ? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Szacun za******a wersja i zadbana bezawaryjnosci zycze 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Łukary Posted March 21, 2019 Popular Post Share Posted March 21, 2019 Tera Misiek z Jus Tinką bedo na dwie omegi jechac Misiek: Kochanieeee jedziemy po bułki do monopoowego Już Tinka: dobra Ale biere czy dwa !! Misiek: nooo dobrze 2 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts