PawelP Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Witam jakiej firmy założyć uszczelke miski olejowej, Elring Corteco?? Dać jakiś uszczelniacz na to? Trochę mi się poci i cieknie, z jednej strony, przy wymianie oleju chciałbym założyć nową i przykrecic śruby odpowiednim momentem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 2 godziny temu, PawelP napisał: Witam jakiej firmy założyć uszczelke miski olejowej, Elring Corteco?? Dać jakiś uszczelniacz na to? Trochę mi się poci i cieknie, z jednej strony, przy wymianie oleju chciałbym założyć nową i przykrecic śruby odpowiednim momentem A jesteś pewny ze masz uszczelkę? W nowszych rocznikach już raczej nie ma. Tylko masa uszczelniająca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelP Posted March 27, 2019 Author Share Posted March 27, 2019 No tego niesprawdzałem widzę czarną masę wychodzącą z łączenia miski , czyli nawet jeśli jest na masę to uszczelki niemozna założyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelP Posted March 27, 2019 Author Share Posted March 27, 2019 Uszczelka miski olejowej dolna AJUSA metal-guma Taka mam jak mi remont robili silnika Opel V6 Garage , czyli mam uszczelke, z kosztorysu zajrzałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts