Mateuszpp980 Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Hej wszystkim mam problem podczas jazdy drży kierownica jakby były koła nie wyważone a były nawę trzy razy .. problem pojawił się po wymianie tarcz których nie szło zdjąć i podczas zbijania je pokrzywilem a ze były do wymiany wymieniłem tarcze i klocki i problem jest dalej . Po konsultacji ze znajomym stwierdziliśmy ze moze piastę uszkodziłem bo zaczęło odzywać się łożysko to wymieniłem tez piastę ale dalej nie to . A luzów w zawieszeni nie ma . Miał ktoś taki przypadek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelP Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Brat miał w omedze tak jak założył tuleje stabilizatora na poliuretany, u mnie było tak że drgania były podczas hamowania, spowodowane rdza grudkami rdzy na piaście i rdza od wewnątrz felgi w miejscu gdzie styka się z tarczą hamulcowa , po oczyszczeniu drgania znikły musisz sprawdzić wszystko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateuszpp980 Posted March 31, 2019 Author Share Posted March 31, 2019 Ok dzieki musze to jeszcze raz przejrzeć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts