Popular Post Wojtas Posted April 7, 2019 Popular Post Share Posted April 7, 2019 Witam, miałem nie zakładać tematu ale się w końcu zdecydowałem. Więc tak kupiłem omegę we Wrocławiu też od Wojtka ? trzymał ją ponad 20 lat, ogólnie w dobrym stanie, standardowo progi, tylne drzwi do wymiany. Omega posiada silnik 2.4 z podtlenkiem LPG, manualna skrzynia, welurowa tapicerka, szyby w korbach, była klimatyzacja którą poprzedni właściciel zdemontował bo reduktor gazu się nie mieścił tak że będzie trzeba ją znowu zamontować. Pierwsze zdjęcie po zakupie ? 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted April 7, 2019 Share Posted April 7, 2019 Życzę powodzenia i wytrwałości z autem, oby odwdzięczyło się Tobie w samych superlatywach 20 minut temu, Omega Star napisał: była klimatyzacja którą poprzedni właściciel zdemontował bo reduktor gazu się nie mieścił Druciarstwo i januszostwo nie zna granic, demontować układ klimatyzacji, żeby zamontować LPG Mam nadzieje, że powrócisz do dawnego stanu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtas Posted April 7, 2019 Author Share Posted April 7, 2019 32 minuty temu, B0Cygano napisał: Życzę powodzenia i wytrwałości z autem, oby odwdzięczyło się Tobie w samych superlatywach Druciarstwo i januszostwo nie zna granic, demontować układ klimatyzacji, żeby zamontować LPG Mam nadzieje, że powrócisz do dawnego stanu Będę chciał zobaczę jak z dostępem do części 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Wojtas Posted April 7, 2019 Author Popular Post Share Posted April 7, 2019 A tu już w domu 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted April 7, 2019 Share Posted April 7, 2019 (edited) Kolejna OA. Powodzenia w odrestaurowaniu. No i szerokości i bezawaryjności. P.S. Który to rocznik ? Edited April 7, 2019 by OMEGATOR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted April 7, 2019 Share Posted April 7, 2019 18 minut temu, Omega Star napisał: zobaczę jak z dostępem do części Z tym przy OA może być krucho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtas Posted April 7, 2019 Author Share Posted April 7, 2019 56 minut temu, OMEGATOR napisał: Kolejna OA. Powodzenia w odrestaurowaniu. No i szerokości i bezawaryjności. P.S. Który to rocznik ? 90? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted April 7, 2019 Share Posted April 7, 2019 No i piękny kolor ale pewnie nie mój Czyli zamieniłeś Bfl 3.2 na OA 2.4?? I TO MI SIĘ PODOBA!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtas Posted April 8, 2019 Author Share Posted April 8, 2019 7 godzin temu, Ricardo napisał: No i piękny kolor ale pewnie nie mój Czyli zamieniłeś Bfl 3.2 na OA 2.4?? I TO MI SIĘ PODOBA!!!!!!!!!! OA już była kiedy 3.2 poszła. OA to takie spełnienie marzeń ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 3.2 lata widziałem A fajna baza do dłubania no i tak jak gadaliśmy widzimy się w czerwcu na zlocie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtas Posted April 8, 2019 Author Share Posted April 8, 2019 44 minuty temu, saint napisał: 3.2 lata widziałem A fajna baza do dłubania no i tak jak gadaliśmy widzimy się w czerwcu na zlocie To dobrze że lata wy sobie ją dopracujecie i będzie służyć a oa bez jakiejś spiny na razie z czerwcem to się jeszcze zobaczy ale raczej będziemy się widzieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtas Posted April 8, 2019 Author Share Posted April 8, 2019 Mała przymiarka 18 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzasiU Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 (edited) 10 godzin temu, Omega Star napisał: OA to takie spełnienie marzeń ? Moim marzeniem również jest Omega A, może uda mi się kiedyś je spełnić. Piękna sztuka, szacunek za furę. Życzę bezawaryjności i pociechy z niej. Będę obserwował temat i trzymał kciuki Edited April 8, 2019 by CzasiU 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 2 godziny temu, Omega Star napisał: Mała przymiarka 18 Panie to felgi z Zafiry A tam chyba inny rozstaw śrub je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtas Posted April 8, 2019 Author Share Posted April 8, 2019 (edited) W dniu 8.04.2019 o 17:10, CzasiU napisał: Moim marzeniem również jest Omega A, może uda mi się kiedyś je spełnić. Piękna sztuka, szacunek za furę. Życzę bezawaryjności i pociechy z niej. Będę obserwował temat i trzymał kciuki Dzięki wielkie ? na razie będzie spokojnie i zbieranie fantów Edited May 24, 2019 by Omega Star Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtas Posted April 8, 2019 Author Share Posted April 8, 2019 22 minuty temu, Tazz napisał: Panie to felgi z Zafiry A tam chyba inny rozstaw śrub je Brawo to był fake 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtas Posted April 9, 2019 Author Share Posted April 9, 2019 Komplet hamulców z 3.2 tarcze i klocki lekko przyłapane, różnica przednich tarcz jest spora tylnych też ale już przód zamontowany(brak zdjęcia ?) i tył też(zdjęcie jest ?) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Wszystko P&P? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 2 godziny temu, Tazz napisał: Wszystko P&P? Podejrzewam że tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtas Posted April 9, 2019 Author Share Posted April 9, 2019 3 godziny temu, Tazz napisał: Wszystko P&P? Wszystko pasuje, sam byłem zaskoczony ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawko Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Fajna babka A silnik rzadki rarytasik jedyny benzyniak z seryjnej produkcji, którego nie widziałem na żywo. A jaki to kolor jest? E270? Podobny do mojego czyli piękny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtas Posted April 10, 2019 Author Share Posted April 10, 2019 W dniu 9.04.2019 o 13:32, slawko napisał: Fajna babka A silnik rzadki rarytasik jedyny benzyniak z seryjnej produkcji, którego nie widziałem na żywo. A jaki to kolor jest? E270? Podobny do mojego czyli piękny Dzięki slawko ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 W dniu Sunday, April 07, 2019 o 22:08, Omega Star napisał: 90? No to moja juz nie jest najstarsza w klubie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtas Posted April 15, 2019 Author Share Posted April 15, 2019 (edited) I następny fancik ☺️ do układanki☺️ Edited April 15, 2019 by Omega Star 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted April 16, 2019 Share Posted April 16, 2019 Bajera ... Wojtuś mam nadzieję, że podbijesz na zlota pokazać te slicznotkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts