Popular Post DonPadre Posted April 28, 2019 Popular Post Share Posted April 28, 2019 (edited) Bry Tym razem po kilku komplikacjach z poprzednimi projektami i kupie czasu otwieram kolejny temat (mam nadzieję że już na stałe :p ) Omega Bfl 2000 rok silnik: 3.0 V6 Pakiet stylistyczny Irmscher Zawieszenie Irmscher kolur z20r Samochodzik zakupiony w opłakanym stanie technicznym. Luzy w zawieszeniu, cieknący silnik z każdej strony, nieszczelny układ wydechowy, kończące się hamulce. Aktualnie stoi i czeka aż skompletuje wszystkie potrzebne części. Także niebawem ruszam z koksem i targam silnik. A tymczasem taki mały fancik wpadł mi w ręce I nie czekając na zbawienie nowy lakier Edited April 28, 2019 by DonPadre 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 No wreszcie dzialaj tam dzialaj Niebawem sie widzimy, to obejrzymy lalkę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonPadre Posted April 28, 2019 Author Share Posted April 28, 2019 3 minuty temu, Łukary napisał: No wreszcie dzialaj tam dzialaj Niebawem sie widzimy, to obejrzymy lalkę Narazie stawiam na stan techniczny dlatego nie wiem czy z wyglądem się wyrobie do zlotu ale kto wie co się wydarzy 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Stan techniczny pierwsza sprawa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonPadre Posted April 28, 2019 Author Share Posted April 28, 2019 23 minuty temu, Skroba napisał: Zdrowe podejście, /powiem nieSKROBNIE, że zrobiłem tak samo:najpierw mechanicznie na LALKĘ:teraz się bawię z wyglądem/ ludzie wokoło się pukają w głowę, pytając-po co tyle kasy, czasu, zaangażowania pakuję w 20-letnie auto??? Odpowiadam im : "BO CHCĘ I MOGĘ !!!" I potrafię ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonPadre Posted April 28, 2019 Author Share Posted April 28, 2019 Jak to ktoś powiedział received_271654733716022.mp4 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post DonPadre Posted May 1, 2019 Author Popular Post Share Posted May 1, 2019 (edited) Dobra, coś tam powoli grzebie i cały czas czekam na stanowisko na warsztacie żeby ruszyć ze wszystkim. Na tą chwilę doszedłem do tego jakie powinny być dekory u mnie w aucie. Że drewno i srebro jak dla mnie za bardzo oklepane to trzeba iść w najprostsze ale jak bardzo nietypowe w naszych furach rozwiązanie? Edited May 1, 2019 by DonPadre 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 Black piano 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAJBUS_SzeF Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 21 minut temu, Tazz napisał: Black piano A to nie jest czasem czarny akordeon? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 To jest czarna kierownica Wysłane z mojego H8216 by xperia premium series 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 Teraz, SZAJBUS_SzeF napisał: A to nie jest czasem czarny akordeon? Może być nawet Z20R jest czarny i hoooj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonPadre Posted May 1, 2019 Author Share Posted May 1, 2019 2 godziny temu, Tazz napisał: Może być nawet Z20R jest czarny i hoooj Tu akurat pxr z jeepa ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonPadre Posted May 1, 2019 Author Share Posted May 1, 2019 2 godziny temu, Grabarz napisał: To jest czarna kierownica Wysłane z mojego H8216 by xperia premium series Dobrze że ktoś zauważył bo wątpiłem w ludzkość ? graba Graba ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post DonPadre Posted May 1, 2019 Author Popular Post Share Posted May 1, 2019 Wg mnie gitarka ? jeszcze tylko reszta 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 Nie myślałeś żeby środek zegarów też w ten kolor dac? (Nie tarcze tylko resztę tego plastiku co jest za szybą) moim zdaniem zrobiło by gnoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonPadre Posted May 1, 2019 Author Share Posted May 1, 2019 40 minut temu, Tazz napisał: Nie myślałeś żeby środek zegarów też w ten kolor dac? (Nie tarcze tylko resztę tego plastiku co jest za szybą) moim zdaniem zrobiło by gnoj Myślę ? ale detale zostawiam na koniec żeby się z mechaniką wyrobić 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted May 2, 2019 Share Posted May 2, 2019 22 godziny temu, Tazz napisał: Nie myślałeś żeby środek zegarów też w ten kolor dac? (Nie tarcze tylko resztę tego plastiku co jest za szybą) moim zdaniem zrobiło by gnoj Problem w tym że nie rozbierze się zegarów na tyle żeby to pomalować. Bynajmniej jest bardzo ciężko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted May 2, 2019 Share Posted May 2, 2019 Ale sprzedają same tarcze ktore sa calkowicie czarne a po wlaczeniu swiatel ukazuje sie tarcze ze wskaźnikami na wylaczonych swiatlach widac tylko wskazowkiWysłane z mojego H8216 by xperia premium series 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonPadre Posted May 2, 2019 Author Share Posted May 2, 2019 1 godzinę temu, Ricardo napisał: Problem w tym że nie rozbierze się zegarów na tyle żeby to pomalować. Bynajmniej jest bardzo ciężko. Jak coś zostało złożone to da się to rozebrać? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted May 2, 2019 Share Posted May 2, 2019 4 godziny temu, DonPadre napisał: Jak coś zostało złożone to da się to rozebrać? Też prawda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonPadre Posted May 6, 2019 Author Share Posted May 6, 2019 Dobra, miejsce mamy i lecimy z tematem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Idzie na czesci? Wysłane z mojego H8216 by xperia premium series Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafke Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Hehe. Kolejny blacked w klubie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonPadre Posted May 6, 2019 Author Share Posted May 6, 2019 1 godzinę temu, Grabarz napisał: Idzie na czesci? Wysłane z mojego H8216 by xperia premium series Nie tym razem majster :p choćbym miał spawać pół auta to nie tym razem Godzinę temu, rafke napisał: Hehe. Kolejny blacked w klubie Były śmieszki heheszki ale jedyny słuszny kolor Swoją drogą chyba mama dejavu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post DonPadre Posted May 7, 2019 Author Popular Post Share Posted May 7, 2019 No i bęc 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts