Lipa Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Witojcie ,powiedzcie mi jaki najlepszy wydech końcowy założyć do 3.2 żeby to chodziło jak najciszej ? Środkowe założyłem bosala i jest git ,a końcowy jakieś gó**o za 80 zł bo innego nie mieli i pracuje jak czołg ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipa Posted August 25, 2016 Author Share Posted August 25, 2016 Ja chce po prostu żeby było cicho /emoticons/tongue@2x.png 2x" title=":P" width="20" /> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebekS Posted March 4, 2019 Share Posted March 4, 2019 Odkopuję i jednocześnie podłączam się pod temat. Moja strasznie burczy i jest głośna. Z początku brzmiała fajnie, ale po pewnym okresie użytkowania zaczyna mi to dokuczać. Są na allegro komplety tłumików polskiej produkcji za ok 300-350 zł tj dwa środkowe i końcowy. Warto kupować takie tłumiki czy kupić coś lepszego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszxx1990 Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 Kup ori używke w dobrym stanie i będzie dobrze. Krzysztof Niedziułka ma dobre graty, napewno coś się znajdzie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebekS Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 5 godzin temu, lukaszxx1990 napisał: Krzysztof Niedziułka A jakieś konkretniejsze namiary na tego Pana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts