Jump to content
Omega Elite Klub

Jestem NoVy

Mroziu95

Recommended Posts

Cześć!! Mam na imię Damian, mieszkam w Inowłodzu koło Tomaszowa Mazowieckiego woj. Łódzkie... 

Jestem szczęsliwym posiadaczem Omegi BFL w kombi kolor srebrny rok 2003. Posiada skórzane grzane i elektrycznie ustawiane fotele, climatronic, 4x elektryczne szyby, grzane i elektryczne lusterka, audio bose. Serduszko to 2.2 DTI... Jest ze mną rok, lata bokiem jak szalona:D. Dbam pielęgnuje leje do niej najlepsze oleje wkładam najlepsze filtry. Omesia mnie nigdy nie zawiodła i mam nadzieje że nie zawiedzie:) W planach jest mod autka na każdym biegu, polerka, bede robił zderzak pod blachę usa oraz kierunki, bedzie także niedługo oświetlenie wnętrza w led czyli poprostu wymiana żarówek. Na wiosnę planuję odświeżyć całą skórę. 

Nie jest zniszczona ale chcę żeby wyglądała niemal jak nowa:)... Historia mojej omegi jest taka żeeeeee autko jeździło początkowo po Niemczech. Autko do samego przyjazdu do polski było serwisowane w jednym i tym samym serwisie opla. Są faktury z pieczątkami od 2003 roku z cała książką serwisowa i innymi papierami. Niemiec dbał:D. Autko od niemca kupiło bogate małżeństwo z Lublina:) Autko kupili w 2009 roku i do grudnia 2015 jeździli nim i na wakacje za granice jak i po Polsce. Niestety żona wjeżdżając w garaż sie nie zmieściła i gdy już ja kupiłem omege musiałem pomalować prawy tylny błotnik. Autkiem się jeździ super i nie zamienię go na nic innego. Niestety przytrafiła mi sie zła przygoda:(. Zostawiłem autko na ręcznym i zsuneło mi się na plot sąsiada:(. Szkody nie były duże. 

Lewy błotnik i drzwi do malowania. Całe szczęście że autko lekko zjechało na płot i lekko sie podgieło nadkole i został uszkodzony róg drzwi na długość okolo 5 cm i szerokość 3 cm... Szkody były małe no ale niestety trzeba było pomalować dwa całe elementy. Zostały pomalowane oryginalnym lakierem Opla nie żadnym dobieranym. Całe szczęście nie widać że było malowane i wygląda jak nowe:). Z tego co wiem to autko nie miało żadnego wypadku. Mam takie tylko zdjecia. Dodam niedługo inne

IMG_0727.thumb.JPG.a64aa2810f4ce567087a80fdd3786063.JPG

IMG_0039.thumb.JPG.45c86a9864d0d81bac4bd8b0831c3ac8.JPG

IMG_0083.thumb.JPG.139013d83a9ff53153ed610caa637441.JPG

IMG_0200.thumb.JPG.450bad8244e8ddaab92b0c29935464e7.JPG

Więcej o autku poprosicmy:) Jakie wyposażenie, jaki rok, itd. Jakie plany No i wiecej fotek

39 minut temu, Grabarz napisał:

kopciuch i wszystko jasne

tylko twój jest kopciuch ....reszta to normalne diesle

ps.

ładna omka