motyl81 Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 siemka,mam taki drobny problem.Mianowicie nie wiem czy ma to cos wspólnego ale ostatnio było grzebane przy stacyjce i od tej pory zaczeły mi sie cyrki z szybami.A wiec szyby działają normalnie ,po odpaleniu czasem przestaja działać ,muszse zgasic silnik ,kluczyk pozostaje w stacyjce i wszystko działa normalnie, teraz pytanie czy to przypadek czy cos przy stacyjce moze miec wspólnego i gdzie szukac winnego. myslałem o module komfortu ale wszystko inne działa bez problemu dopatrzyłem ze lusterka też przestają działać ... wrrrr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl81 Posted August 31, 2016 Author Share Posted August 31, 2016 dla potomnych bo sprawa sie rozwiązała,poczatkowo myslałem ze to kostka stacyjki nawala ale koniec konców okazało sie ze wkład stacyjki sie posypał,teraz wszystko smiga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 A u mnie szyba tylna prawa w ogole sie nie opuszcza ani nie podnosi, choc slychac ze silnik pracuje. Ale jak ja zlapie dłońmi to swobodnie moge ja opuscic i podniesc Do zrobienia to jest wujki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl81 Posted August 31, 2016 Author Share Posted August 31, 2016 zdejmij boczek a sie przekonasz.może cos blokuje szybe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siuAda Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 4 godziny temu, danio napisał: szyba tylna prawa w ogole sie nie opuszcza ani nie podnosi, choc slychac ze silnik pracuje Zmień podnośnik i zapomnij o sprawie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 15 godzin temu, motyl81 napisał: zdejmij boczek a sie przekonasz.może cos blokuje szybe. Wlasnie zdjalem, odcialem folie i jest taka szyna pionowa po ktorej chodzi szyba, a na tej szynie taki plastik i wlasnie on sie rozlecial/pekl. Idzie wymienic sam ten plastik czy trzeba caly podnosnik? Jesli da rade sam plastik to moze z vectry b podejdzie? A jesli caly podnosnik to jak sie do tego zabrac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Musisz roznitowac mocowania czyli chyba 4 albo 5 nitów potem możesz skręcić na małe śrubki ja tak zrobiłem i masz wsio na wierzchu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 10 minut temu, saint napisał: Musisz roznitowac mocowania czyli chyba 4 albo 5 nitów potem możesz skręcić na małe śrubki ja tak zrobiłem i masz wsio na wierzchu A ktoredy to wyjdzie caly ten mechanizm? Trzeba szybe wyciagac? Jak ponownie przyklejasz ta folie pod boczkiem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 4 godziny temu, danio napisał: A ktoredy to wyjdzie caly ten mechanizm? Trzeba szybe wyciagac? Jak ponownie przyklejasz ta folie pod boczkiem? Wyjdzie Ci ta dziura w drzwiach /emoticons/tongue@2x.png 2x" title=":P" width="20" /> największa bezproblemowo :₩ ja foli nie mam wygłoszone /emoticons/tongue@2x.png 2x" title=":P" width="20" /> ale bewnętrz bezstronna taśma i bd git Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts