Skiper Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 W niedługim czasie chcę się udać po przednie drzwi bez rdzy do mojej omegi, czy ktoś transportował takie drzwi w sedanie bo w bagażniku lpg więc odpada. Chciałbym jechać swoją furą ale nie wiem czy je wcisnę do środka z tyłu jakoś, a to trochę km. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobek Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Jeśli butla walec to do sedana przednich drzwi nie da rady wcisnąć , sam kiedyś próbowałem. Są dwa wyjścia ,albo pojechać autem w kombi, albo jeśli drzwi kompletne to założyć na miejscu nowy nabytek na auto 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Ew. wymontuj fotel pasażera i powinny wejść 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skiper Posted February 28, 2020 Author Share Posted February 28, 2020 Dzięki, tez miałem właśnie podobne stwierdzenia z miarka że może się to nie udać, a w bagażniku mam walec. Tylne kiedyś udało mi się zmieścić z tyłu na fotelach, ale przód jest sporo dłuższy. Opcja z montażem odpada na razie kompletuje graty a malowanie dopiero latem. Jeszcze pomyśle z tym fotelem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymek93 Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Pozwolę podpiąć się pod temat i zapytam czy maska od omegi zmieści się w bagażniku kombi? Z pomiarów wydaję się, że wejdzie ale wolałbym zapytać osób, które tak przewoziły maskę albo chociaż próbowały Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_konto_usuniete Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Oczywiście. @danio potwierdza 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edek Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 W dniu 31.03.2020 o 18:22, Misiek napisał: Oczywiście. @danio potwierdza a gdzie ta maska? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts