_konto_usuniete Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 Siema. Temat ten założyłem w celu poznania waszych opinii, propozycji i waszego własnego doświadczenia. Jakie macie zamontowane u siebie kamerki samochodowe (przód, tył lub kpl, producent, model itp itd) ? Aktualnie przymierzam się do zakupu takiego zestawu. Zależy mi na dobrej jakości nagrania, zarówno w dzień jak i w nocy. Rozdzielczość to min. Full HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 Viofo a129 Fakt drogie ale ładnie nagrywają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 Viofo jak wyżej, ale ważne żeby optyka była z firmy Sony. Koledze ostatnio montowalem takie cos: https://garett.com.pl/pl/p/Kamera-samochodowa-Garett-Road-3-GPS/659 Parametry i optyka fajna, jakość bardzo dobra tylko że tylna kamera nie ma możliwości kamery cofania, tylko nagrywanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shayba Posted March 12, 2020 Share Posted March 12, 2020 Ja mam u siebie Xiaomi 70mai dash cam pro i tez jakos mega z tym co sie widzi na filmikach u ludzi gps, lacznosc z telefonem itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts