vigo Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 Kupiłem fajną kierownicę z perforacją i chcę wymienić , czy może mi któryś z kolegów w opisać w skrócie co będzie potrzebne z narzędzi i jak się za to zabrać ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobek Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 1 minutę temu, vigo napisał: Kupiłem fajną kierownicę z perforacją i chcę wymienić , czy może mi któryś z kolegów w opisać w skrócie co będzie potrzebne z narzędzi i jak się za to zabrać ? Na początek należy odłączyć akumulator ,później należy odkręcić poduszkę ,dwie śrubki z tyłu kierownicy (tam gdzie są otwory w kierownicy ), następnie odpinamy kostki do poduszki i sterowania radiem i odkręcamy główną śrubę która trzyma kierownicę klucz chyba 21 ,jak coś to koledzy poprawią . Później trochę walki i szarpaniny z kierownicą żeby zeszła z frezu i gotowe. Ważna sprawa po odkręcaniu śruby ustawiamy kierownicę na prostych kołach i dopiero wtedy ściągamy kierę, i po zdjęciu kierownicy broń boże kręcić taśmą air bag ,ma zostać w pozycji w której zdieliśmy kierownicę. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 00004424.rtf.pdf 00003747.rtf.pdf 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigo Posted March 8, 2020 Author Share Posted March 8, 2020 Dzięki koledzy 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts