Magicwojtek Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 hej W sedanie, bfl z tyłu jest tylko podkładka gumowa pod spręzyną czy też nad spręzyną? standardowo jakie grube są? chce podnieść trochę du**ę, bo za nisko jest i myślę aby wstawić 2 cm grubsze od tego co teraz jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Jest góra i dół. Najlepiej jest wstawić dodatkowe gumy w środek sprężyny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magicwojtek Posted March 9, 2020 Author Share Posted March 9, 2020 mechanik mi mówił że w środek spręzyny właśnie nie lepiej na podkładkach dodać z 1-2 cm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 46 minut temu, Magicwojtek napisał: mechanik mi mówił że w środek spręzyny właśnie nie lepiej na podkładkach dodać z 1-2 cm A czego nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Nie sluchaj mechanika rysiek dobrze gada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magicwojtek Posted March 9, 2020 Author Share Posted March 9, 2020 no ale to podniesie mi tył auta o ~2-3 cm? czy tylko zrobi się twardszy;p? no Olo mówił że własnie nie wkładać mam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Na prosty chłopski rozum. Sprężyna nie zgnieciona ma odległość między zwojami X a Sprężyna zgnieciona ma odległość Y. Wkładając gumę Sprężyna zgnieciona będzie miała odległość Y. Jest twardziej troszkę ale mi tylek podnieslo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts