PawelP Posted March 16, 2020 Share Posted March 16, 2020 VIDEO0024.mkvWitam przez jakiś czas sam ustawiałem lpg w swoim 2.5v6 , inne warsztaty w okolicach stroiły na szybko i niedokładnie wiec wziołem to w swoje ręce taka mapka powstała , troche brakuje do ideału ale początkowy mnożnik jest za wysoki 1.4 czuć że auto sie muli lecz dalej jest już ok i czuć że dobrze jedzie te ustawienia sa przy cisnieniu 1bar wtryski wybrane z listy to hana czerwone a dysze 2.5mm, reduktor mam do 300KM cisnienie spada przy max bucie do 0.90bar i nie mniej ,wtryski zainstalowane to barracuda 115 węże od wtrysków srednica 6mm, myśle nad dyszami 2.6 i wtryskami z listy hana zielone kiedys tak mialem ale ciezko bylo zlapac mnoznik na 1.2 poczatek i 1 koniec może ktos mi cos doradzi ? Korekty mam na 0 takze tam nic nieustawiałem , czasy wtryskow mi sie niepodobaja na wolnych obrotach powinny byc o 1ms wyzsze od pb? Autoadaptacji niemam wlączonej , tylko ISA2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psczelaszkov Posted March 16, 2020 Share Posted March 16, 2020 (edited) Ale ISA2 to autoadaptacja jak dobrze pamiętam. Z tym że stand-alone, ta pełnoprawna to chyba po obd była i tylko taka różnica. Edited March 16, 2020 by psczelaszkov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelP Posted March 16, 2020 Author Share Posted March 16, 2020 (edited) No to mi sie z ta ISA zle skojarzylo , czyli ja wylączyc tak? Edited March 16, 2020 by PawelP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psczelaszkov Posted March 16, 2020 Share Posted March 16, 2020 Jak masz ustawione to okno autoadaptacji, może po prostu źle się rozumiemy, bo ona chyba sama się wyłączy jak się ustawi samemu mape. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelP Posted March 16, 2020 Author Share Posted March 16, 2020 Tak mam teraz ustawione autoadaptacja wlaczona tak ma byc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psczelaszkov Posted March 16, 2020 Share Posted March 16, 2020 To jest włączona i będzie ci modyfikować ciągle mape. Jak chcesz się sam pobawić w mapy to wyłącz najlepiej. Będziesz miał pewność że tylko twoje zmiany mają wpływ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelP Posted March 16, 2020 Author Share Posted March 16, 2020 To ma odznaczyc pod napisem autoadaptacja a kropka pod ISA ma zostac tak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelP Posted March 16, 2020 Author Share Posted March 16, 2020 Zmienilem z listy wtryski z hana red na hana green , zrobilem autokalibracje i taki mnoznik wyszedl oraz takie czasy wtrysku , przejechalem sie kilka kilometrow , auto o wiele lepiej jedzie pedał gazu lekko sie wciska ,na tamatych ustawieniach bylo slabo, ale musze jeszcze wyregulowac mnoznik pojezdzic i zobacze jak wyjdzie VIDEO0025.mkv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts