Leszek_ Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 Rok: 2002, Kombi Silnik: 2.5 dti Czy ktoś mógłby mi pomóc w temacie radia Siemens NCDC 2015, jak włączę kluczyk to na wyświetlaczu mam pedał hamulca ( oczywiście go naciskam) i pojawia mi się zawsze ekran z napisem Range. Jak ustawić, co zrobić aby pojawiał się ekran ze stacjami radiowymi ?. Za każdym razem muszę ten ekran wywołać ręcznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafke Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 Wejdz w ustawienia systemowe gdzie podaje wszystkie mozliwe ustawienia kompa. Tak kliknij zatwierdz z manetki ok na np spalanie chwilowe i bedziesz mial info ile Ci spala w tej danej chwili 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek_ Posted March 23, 2020 Author Share Posted March 23, 2020 Ale mi chodzi o to aby radio po włączeniu pamiętało ekran ze stacjami radiowymi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arklin Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 Tylko czy to może tak działać? Mnie akurat interesuje tylko chwilowe spalanie i to mam ustawione na main i zawsze włącza się ekran z tym wskazaniem. Jutro zobaczę i dam znać. BTW po co Ci akurat ten ekran ze stacjami. Biegasz bez przerwy po różnych stacjach w czasie jazdy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_konto_usuniete Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 Radio zawsze się włącza z ekranem MAIN. Nawet w instrukcji radia jest to napisane. Nic z tym nie zrobisz i musisz z tym żyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts