CzasiU Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 (edited) Jak w temacie kupię grill Steinmetz albo podobny który nie nachodzi na maskę do B FL Edited April 4, 2020 by CzasiU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymon gsi Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 mam do Bee bez znaczka , bo pajac który go sprzedawał chciał 100PLN za sam znaczek i kratki mam dwie obok halogenów - ile dajesz ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 2 godziny temu, szymon gsi napisał: mam do Bee bez znaczka , bo pajac który go sprzedawał chciał 100PLN za sam znaczek i kratki mam dwie obok halogenów - ile dajesz ?? On szuka do fla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzasiU Posted April 4, 2020 Author Share Posted April 4, 2020 W dniu 29.03.2020 o 20:31, Ricardo napisał: On szuka do fla. O właśnie, z tego pośpiechu nie dopisałem że to ma być do B FL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 W dniu 29.03.2020 o 18:19, szymon gsi napisał: mam do Bee bez znaczka , bo pajac który go sprzedawał chciał 100PLN za sam znaczek i kratki mam dwie obok halogenów - ile dajesz ?? A tak BTW to ile byś za to chcial? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymon gsi Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 zaproponuj coś na PW to zobaczę czy wogóle będzie mnie się chciało tyłek do garażu ruszyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts