michaldela Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Witam mam taki problem z moją omegą jak sobie jadę na przykład jak się silnik zagrzeje zaczyna przerywać i spadają mi obroty również podczas jazdy kiedy pada deszcz kiedy wjadę w jakąś wodę chlapnięcie też spadają obroty i Gaśnie mi samochód o co chodzi Proszę o odpowiedzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 39 minut temu, michaldela napisał: Witam mam taki problem z moją omegą jak sobie jadę na przykład jak się silnik zagrzeje zaczyna przerywać i spadają mi obroty również podczas jazdy kiedy pada deszcz kiedy wjadę w jakąś wodę chlapnięcie też spadają obroty i Gaśnie mi samochód o co chodzi Proszę o odpowiedzi uzupełnij profil i zobacz gniazda świec czy nie zalane 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 podszybie sprawdz, pewnie kapie woda na układ zapłonowy. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michaldela Posted April 20, 2020 Author Share Posted April 20, 2020 Witam potrzebuje czujnik połorzenia wału używany ale sprawny (bo musi być oryginalny) dajcie znać jaki koszt dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 12 godzin temu, michaldela napisał: Witam potrzebuje czujnik połorzenia wału używany ale sprawny (bo musi być oryginalny) dajcie znać jaki koszt dzięki Uzupełnij profil bo nawet nie wiadomo do jakiego silnika potrzebujesz to cpw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts