Popular Post petercobra Posted May 2, 2020 Popular Post Share Posted May 2, 2020 (edited) "Kto z kim przestaje takim się staje" - za dużo serwisowania omegi u @Aros i takie oto efekty :p Wczoraj udało się kupić nowego czarnego konika do mojej stajni Model: E61, kolor NIE PODKŁAD, inwalida, panorama, fotele comforts full epic masage option;p Zdjęcia robione tak na szybko bo jeszcze trzeźwieję po zakupie A tu coś extra co Pan Prezes znalazł podczas badania komputerem p.s. OGROMNE podziękowania dla @Aros za pomoc w ogarnięciu tematu Edited May 2, 2020 by petercobra 9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Czyli raczej dziadek tym nie jezdzil zacna sztuka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 i znowu masz auto bez wspomagania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek_v6 Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 4 godziny temu, Grabarz napisał: Czyli raczej dziadek tym nie jezdzil zacna sztuka Żebyśmy się nie zdziwili. wermacht w lesie się czai 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobek Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 kolejna E60 czy tam E61 lub Vectra C ostatnio panowie jak zmiana starej Omegi to na grubo leci . A tak poważnie to ładna sztuka więc bezawaryjności i czy będą tuningi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petercobra Posted May 2, 2020 Author Share Posted May 2, 2020 14 minut temu, Bobek napisał: ... i czy będą tuningi Będą tylko najpierw muszę wytrzeźwieć 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobek Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 7 minut temu, petercobra napisał: Będą tylko najpierw muszę wytrzeźwieć Opić nowe auto to jest obowiązek co by się dobrze sprawowało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 Dobra może ju starczy tego chlania? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtas Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 W dniu 2.05.2020 o 15:47, petercobra napisał: "Kto z kim przestaje takim się staje" - za dużo serwisowania omegi u @Aros i takie oto efekty :p Wczoraj udało się kupić nowego czarnego konika do mojej stajni Model: E61, kolor NIE PODKŁAD, inwalida, panorama, fotele comforts full epic masage option;p Zdjęcia robione tak na szybko bo jeszcze trzeźwieję po zakupie A tu coś extra co Pan Prezes znalazł podczas badania komputerem p.s. OGROMNE podziękowania dla @Aros za pomoc w ogarnięciu tematu Za te gumki + Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Auto fajne wyposażenie bogate ale jaki piec? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petercobra Posted May 4, 2020 Author Share Posted May 4, 2020 A widzisz.. zapomniałem dodać... Już uzupełniam 2,5 PB + LepsiejszePaliwoGamonie 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobek Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 2.5 z podtlenkiem ,ale widzę że auto bardzo dobrze wyposażone i musiał jeździć nim bardzo bogaty Niemiec , bo za pakiet Premium Durex to musiał mega dużo euro wyłożyć . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post petercobra Posted May 6, 2020 Author Popular Post Share Posted May 6, 2020 Pogoda ujowa to i mało co można podrutować przy aucie... Na szybko ogarnięte sterowanie szyb po stronie pasażera (wiązka była odpięta), oraz sterowanie fotela pasażera. Nie można było cofnąć fotela do końca... Cyk i naprawione 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Piniundz w szynie chyba każdy z nas doświadczył Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolot Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Po zakupie fajnie grzebać coś przy wnętrzu, bo zawsze się jakąś niespodziewanke trafi Ładna sztuka, tylko żeby nowy właściciel nie dostał alimentów jakichś po poprzednim ruchaczu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petercobra Posted May 8, 2020 Author Share Posted May 8, 2020 Nie mogłem edytować pierwszego posta więc umieszczam tutaj pakiet z VIN 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek_v6 Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Oczywiście do pary oglądasz Wazzupa ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobek Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Majster obowiązkowo musi być oglądany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Z vinu wychodzi że to 535D ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petercobra Posted May 8, 2020 Author Share Posted May 8, 2020 (edited) 25 minut temu, Tazz napisał: Z vinu wychodzi że to 535D ? coś się jepło przy kopiowaniu... Edited May 8, 2020 by petercobra T 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petercobra Posted May 12, 2020 Author Share Posted May 12, 2020 Kocham to auto... jest jak napalona laska... Tylko ją gdzieś dotknę to zaraz piszczy i się rozkłada... Dzisiaj kolejne elementy z "E" pakietu wpadły do autka : - regeneracja czujników parkowania (dzięki @Aros) - montaż kabelka aux - zmiana kapci na letni E pakiet - regeneracja zasilania anteny na dachu + nowy sylykonyk - zainstalowane najnowsze mapy do navi - wykasowanie wszystkich błędów po awarii elektryki - regeneracja i izolacja przepalonych kabelków Więcej dzisiaj już nie dotykam tej wściekłej bestii bo znowu mi zacznie błędami sypać ;p We czwartek wizyra w @ArosGarage na płukanie żołądka, wymianę oliwy i filterków 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Bez foto to wiesz 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petercobra Posted May 13, 2020 Author Share Posted May 13, 2020 15 godzin temu, Ricardo napisał: Bez foto to wiesz EEEE... Ale że jak? Foto @Arosa chcesz? ;P Dodam fotki tylko ogarnę hosting bo na imgur mi napisali że mają już za dużo fotek druciarstwa Wazzup'a 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petercobra Posted September 4, 2020 Author Share Posted September 4, 2020 Po kilku miesiącach walki ogarnąłem jako tako nivo w tym trupie :p Niby miał być tylko czujnik poziomowania... I nawet @Aros tam grzebał ale takiego partactwa nie przewidział. Okazało się, że jakiś upośledzony umysłowo mechanik montując poduchę tak ją zamontował, że kołnierz poduchy gniótł przewód z kompresora przez co spaliło mi pół instalacji, kompresor i wysypało w uj błędów. Przy okazji wizyty na szrocie po graty zakupiłem podsufitkę czarną od M-pakietu (jprdl... ja i Mpak :p), gałeczkę od polifta i panel klimy od polifta. A że "bez foto to wiem" to wiem 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobek Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Bez foto się nie liczy A tak to kawał dobrej roboty ,czyli M pakiet zaczyna cię wciągać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts