Popular Post Piotr Posted May 3, 2020 Popular Post Share Posted May 3, 2020 Przedstawiam mojego Senatora: Remont kapitalny w 2017r, stan kolekcjonerski w pełni sprawny technicznie z instalacją gazową BRC. 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtas Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 Piękny, wielkie graty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 Piękny to mało powiedziane. Jest zajebiasty. P.s. Gdzieś te fotki juz widziałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Posted May 3, 2020 Author Share Posted May 3, 2020 2 godziny temu, Piotr napisał: Przedstawiam mojego Senatora: Remont kapitalny w 2017r, stan kolekcjonerski w pełni sprawny technicznie z instalacją gazową BRC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Posted May 3, 2020 Author Share Posted May 3, 2020 Był wystawiony do sprzedaży. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 za******y szacun! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 uwielbiam wygląd senatorów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 Kurcze marzenie Gratki za taki sprzęt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobek Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Wielkie za bardzo bardzo fajny egzemplarz, jest MEGA PIĘKNY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orkan Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Super fura! Gratuluję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAJBUS_SzeF Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 (edited) Ładny egzemplarz. Edited May 8, 2020 by SZAJBUS_SzeF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolot Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Marzenie mocno był zmęczony życiem przed odrodzeniem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzasiU Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Świetny krążownik Od samego patrzenia już mi się rodzi projekt w głowie Jakie plany co do auta? Idziesz w jakiś styl tuningu, masz jakiś projekt czy zostaje seria? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Posted May 8, 2020 Author Share Posted May 8, 2020 8 godzin temu, bartek05395 napisał: Marzenie mocno był zmęczony życiem przed odrodzeniem? Robiłem tylko nadkola tylne i progi z tyłu auta, reszta super stan obecny przebieg 210000km 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Posted May 8, 2020 Author Share Posted May 8, 2020 6 godzin temu, CzasiU napisał: Świetny krążownik Od samego patrzenia już mi się rodzi projekt w głowie Jakie plany co do auta? Idziesz w jakiś styl tuningu, masz jakiś projekt czy zostaje seria? Chcę go zostawić w oryginale, prawdopodobnie muszę mu poszukać nowego domu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzasiU Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 2 godziny temu, Piotr napisał: Chcę go zostawić w oryginale, prawdopodobnie muszę mu poszukać nowego domu Jak jesteś pewny auta i wiesz co masz, a masz problem z kasą to pod kołderkę i do garażu. Uwierz mi że jak sprzedaż, to pózniej będziesz tego żałował. Takie auta jak Senator, Omega, GT, Kadett, Manta, Ascona czy Calibra to elita Opla. Nowe auta nie tylko z pod znaczku Opla, to totalna tandeta naszpikowana plastikiem. O elektrykach i SUVach nie wspomne bo by mi epitetów brakło 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 (edited) 3 godziny temu, Piotr napisał: Chcę go zostawić w oryginale, prawdopodobnie muszę mu poszukać nowego domu Już to przerabiałem . Miałem Senika A2 przed Omegą. I sprzedałem. Do tej pory żałuję. Zastanów się dwa razy albo i trzy. Edited May 8, 2020 by OMEGATOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolot Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 Panowie u góry dobrze mówią słuchaj się ich i broń boże sprzedawać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Posted May 9, 2020 Author Share Posted May 9, 2020 13 godzin temu, CzasiU napisał: Jak jesteś pewny auta i wiesz co masz, a masz problem z kasą to pod kołderkę i do garażu. Uwierz mi że jak sprzedaż, to pózniej będziesz tego żałował. Takie auta jak Senator, Omega, GT, Kadett, Manta, Ascona czy Calibra to elita Opla. Nowe auta nie tylko z pod znaczku Opla, to totalna tandeta naszpikowana plastikiem. O elektrykach i SUVach nie wspomne bo by mi epitetów brakło Problemem nie jest kasa, ale brak w tej chwili garażu. Przykro patrzeć jak stoi na zewnątrz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 11 minut temu, Piotr napisał: Problemem nie jest kasa, ale brak w tej chwili garażu. Przykro patrzeć jak stoi na zewnątrz. To jak problemem nie jest kasa to dobry pokrowiec do czasu zrobienia bądź wynajęcia garażu 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtas Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 ja ci sprzedam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzasiU Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 23 godziny temu, Piotr napisał: Problemem nie jest kasa, ale brak w tej chwili garażu. Przykro patrzeć jak stoi na zewnątrz. Opcji masz kilka, dobry pokrowiec będzie najtańszą opcją. Możesz wymierzyć i kupić zwykłego blaszaka (też da radę). Są również specjalne bańki (kapsuły) na samochód. U nas nie jest to popularne z racji tego że większość ma garaż... a druga reszta trzyma pod chmurką. Jeżeli nie mieszkasz w bloku to jest to jakaś opcja. Wygląda śmiesznie ale jest to najlepsza opcja według mnie. Jeżeli mieszkasz w bloku to jedynie pokrowiec ci pozostaję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Posted May 11, 2020 Author Share Posted May 11, 2020 W dniu 10.05.2020 o 09:40, CzasiU napisał: Opcji masz kilka, dobry pokrowiec będzie najtańszą opcją. Możesz wymierzyć i kupić zwykłego blaszaka (też da radę). Są również specjalne bańki (kapsuły) na samochód. U nas nie jest to popularne z racji tego że większość ma garaż... a druga reszta trzyma pod chmurką. Jeżeli nie mieszkasz w bloku to jest to jakaś opcja. Wygląda śmiesznie ale jest to najlepsza opcja według mnie. Jeżeli mieszkasz w bloku to jedynie pokrowiec ci pozostaję Nie mieszkam w bloku lecz mam kilka aut , no i miejsca zabrakło / dzierżawa garażu gdzie stał nie została przedłużona /. Coś muszę wymyślić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolot Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Kombinuj, bo szkoda żeby marnował się pod chmurką Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 piękny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts