PrzemO ExecutivE V6 Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Witam grupowiczów jak dodać funkcję domykania szyb oraz szyberdachu z pilota. Wiem że są jakieś moduły ale czy wiecie czy da się bez tego? Z góry dzięki za odpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Przy drugim naciśnięciu i trzymaniu przyciski powinny się okna otwierać oraz zamykać w zależności od trzymanego przycisku. Patrzyles? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobek Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Dokładnie omega szyb i szyberdachu domykanie ma w standardzie każda . Trzeba tylko zaprogramować. Najlepiej weź opuść szybę następnie zamknij auto kluczykiem i jeszcze chwilę przytrzymaj kluczyk w pozycji zamykanie, szyby powinny się domykać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigo Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 5 godzin temu, Ricardo napisał: Przy drugim naciśnięciu i trzymaniu przyciski powinny się okna otwierać Jest taka opcja ? u mnie działa tylko domykanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 1 godzinę temu, vigo napisał: Jest taka opcja ? u mnie działa tylko domykanie W vectrze jest a w omedze wydaje mi się że też. Dawno nią jeździłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigo Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 W VC to wiem że jest bo mam, ale w Omedze brak otwierania z kluczyka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrzemO ExecutivE V6 Posted June 25, 2020 Author Share Posted June 25, 2020 23 godziny temu, Ricardo napisał: Przy drugim naciśnięciu i trzymaniu przyciski powinny się okna otwierać oraz zamykać w zależności od trzymanego przycisku. Patrzyles? Zamknąłem przytrzymałem nic. Drugi raz Przycisnąłem to zaryglowali zamki tez nic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Ryglując zamki musisz trzymać. A szyby chodzą Ci z automatu czy trzeba trzymać przyciski do końca żeby się np oposcila? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrzemO ExecutivE V6 Posted June 25, 2020 Author Share Posted June 25, 2020 (edited) Opuszczanie i podnoszenie przód tył działa automat. Bo po dopięciu Aku trzeba trzymać przycisk do tego momentu aż się zamknie i słychać tyknięcie to wtedy się programuje Edited June 25, 2020 by PrzemO Design Edition Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 No dokładnie, więc jak Ci działa automat to powinno działać domykanie szyb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigo Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 8 godzin temu, Ricardo napisał: No dokładnie, więc jak Ci działa automat to powinno działać domykanie szyb. No ja mam w automacie i nie otwierają się z kluczyka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrzemO ExecutivE V6 Posted June 26, 2020 Author Share Posted June 26, 2020 15 godzin temu, Ricardo napisał: No dokładnie, więc jak Ci działa automat to powinno działać domykanie szyb. I działa automatycznie zamykanie szyb jak przytrzymam włącznik, same idą do góry w dół. To działa ale domykanie nie działa z pilota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 W dniu 26.06.2020 o 17:17, vigo napisał: No ja mam w automacie i nie otwierają się z kluczyka Bo w omedze nie otwierają sie z kluczyka. @Ricardo za dużo vectrą jeździ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 22 minuty temu, skit napisał: Bo w omedze nie otwierają sie z kluczyka. @Ricardo za dużo vectrą jeździ To fakt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigo Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 7 godzin temu, skit napisał: Bo w omedze nie otwierają sie z kluczyka I wszystko jasne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siuAda Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 W dniu 26.06.2020 o 08:58, Ricardo napisał: powinno działać domykanie szyb. O ile moduł CZ jest z taką opcją,bo były też bez domykania. Otwierania nie ma żaden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts