Jump to content
Omega Elite Klub

BMisiekW E91

Misiek_v6

Recommended Posts

Fajnie że kontynuujesz tradycję i kupiłeś kolejne auto bez wspomagania:D tak trzymać i bezawaryjności :D

• Like 1
  • Haha 1

3 minuty temu, Aros napisał:

Fajnie że kontynuujesz tradycję i kupiłeś kolejne auto bez wspomagania:D tak trzymać i bezawaryjności :D

oj tam oj tam, ale klima jest- nie idzie się tak szybko spocić :D

Edited by Misiek_v6

Bardzo ładne kolejne BMW w Elicie  :thumbsup:,niech służy długo i bezproblemowo ,ale jak ty się przyzwyczaisz do manuala :mysli:,po tak długim obcowaniu z automatem .

• Like 1

4 godziny temu, psczelaszkov napisał:

A jak się tutaj kręci kierownicą w skali Omega<->Zytor?

Tak samo jak w Omedze, toż tu też nie ma wspomagania :dokuczacz:

4 godziny temu, Misiek_v6 napisał:

mega wydajna klima

Co obierasz za punkt odniesienia, bo jak pamietam w gruzie nie mialeś działajacej klimatyzacji :ke:

8 minut temu, B0Cygano napisał:

Co obierasz za punkt odniesienia, bo jak pamietam w gruzie nie mialeś działajacej klimatyzacji :ke:

Opel Insignia 2014r- klima tragiczna w porównaniu do bmw. Tu wsiadam i w 30st wychlodze w minute, tam jedziesz i moze po 5/10 minutach schłodzisz.

• Like 1

Godzinę temu, B0Cygano napisał:

Widać w Oplu nadal nie potrafia zrobić  wydajnego układu klimatyzacji

Tu z kolegą bym się nie zgodził  :no2: w mojej VC temperatura na wylocie z kratek oscyluje w granicach 4 st. więc myślę że nie ma tragedi .ale w Omedze już nie jest tak wydajna niestety :(

8 godzin temu, vigo napisał:

Tu z kolegą bym się nie zgodził  :no2: w mojej VC temperatura na wylocie z kratek oscyluje w granicach 4 st. więc myślę że nie ma tragedi .ale w Omedze już nie jest tak wydajna niestety :(

Bo łomega to stara konstrukcja je:f: nie ma sensu porównywać z innymi dużo młodszymi autami:yes2:

To chyba jakiś spisek Helmuta. Co widzę jak ktoś z forum wymienia auto to na gruzina :D Rafke jest chyba tylko wyjątkiem

A tak btw. co się stało z Omegą, bo tak jakby nie jestem na bieżąco co się dzieję?

Bezawaryjnosci i szerokiej drogi życzę :good5:

12 godzin temu, CzasiU napisał:

To chyba jakiś spisek Helmuta. Co widzę jak ktoś z forum wymienia auto to na gruzina :D

Napisał Ten który ma "Inne Auto: BMW E36" :P

@CzasiU

+ układ kierowniczy(sprawdzaliśmy na kanale to ori zawias z bawarii -zero luzów

+zwinność auta(promień zawracania 11m)

+zwartość w środku ( w omedze na zwykłych welurach to na zakręcie mocniejszym to leciałeś na pasażera, tutaj jest inaczej)

+idziesz do aso i dostajesz każdą pierdołe- i co najlepsze w fajnych cenach)

• Like 1

Co ma wspólnego zwartość w środku jednego auta z materiałem foteli w 2 aucie? To jakby porównywać swoją kanapę w domu ze zmywarką sąsiada XD

Edited by lukaszxx1990
  • Like 4

1 godzinę temu, Misiek_v6 napisał:

@CzasiU

+ układ kierowniczy(sprawdzaliśmy na kanale to ori zawias z bawarii -zero luzów

+zwinność auta(promień zawracania 11m)

+zwartość w środku ( w omedze na zwykłych welurach to na zakręcie mocniejszym to leciałeś na pasażera, tutaj jest inaczej)

+idziesz do aso i dostajesz każdą pierdołe- i co najlepsze w fajnych cenach)

Rozumiem że porównujesz BMW do Omegi. Omega też ma średnice zawracania 11m. Co do foteli to jak Łukasz napisał. Gdybyś miał Recaro w welurach to pewnie wypadłby lepiej niż te fotele w BMW. Ja mam Sporty w skórze i przyjemnie mi się jeżdzi, jakoś różnicy nie widzę w porównaniu np. do E38, E60 czy w220 (ale ja nie przywiązuję takiej uwagi do foteli w kanapowcach, co innego w sportowych autach). Pisałem ogólnie o marce BMW że nie rozumiem tego hype’u i to jest tylko moja subiektywna opinia. Przecież nie będę wam wybierał czym macie jeżdzić :lol: 

• Like 2