Jump to content
Omega Elite Klub

Szpera spięta na stałe?


 Share


Recommended Posts

 

 

Mam problem. Tym wiekszy, że jestem daleko od domu... 

 

 

 

 

Most zaczął się zachowywać jakby szpera spięła na amen. Czuć jak drze opony w ciasnych zakrętach. Wczoraj z powodu wypadku na trasie musialem zawrócić w miejscu to aż zasmierdziało spaloną gumą.  Spotkał się z tym ktoś? Jakieś pomysły co sie zadziało? Jak myślicie, moge tak wracać ponad 500km? Czym to grozi? ke.gif

 

 

Link to comment
Share on other sites


 

 

Oryginał ze szperą. Do tej pory spinał ładnie tylko kiedy trzeba.

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites


 

 

Czuć i słychać tarcie gumy. Czuc to przy każdym ciasnym zakręcie, a przy zawracaniu to masakra. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites


 

Mam nadzieje,  bo jednak naprawy w trasie lub laweta setki kilometrów to zadna przyjemność... 

 

 

Link to comment
Share on other sites


 

 

45 minut temu, Cichy86 napisał:

 

 

 

 

Jak coś się stanie to cie osobiście zholuję do domu :D/emoticons/biggrin@2x.png 2x" title=":D" width="20" />

 

 

 

 

Zrobiłem zrzut ekranu żebyś się nie mógł wycofać w razie (tfu, tfu, tfu) coś... f.gif 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites


 

 

9 godzin temu, Cichy86 napisał:

 

 

 

 

Zablokowało szpere, ale możesz spokojnie wracać... Mostu nie zablokuje 

 

 

 

 

 

Co to oznacza że zablokowalo szpere? Nie odwracalne ? Dlaczego tak się dzieje?

 

 

 

Link to comment
Share on other sites


 

A jakby spróbować na wstecznym ja szarpnac? 

 

 

Link to comment
Share on other sites


 

 

Wróciłem :D/emoticons/biggrin@2x.png 2x" title=":D" width="20" /> Dojechałem :D/emoticons/biggrin@2x.png 2x" title=":D" width="20" /> Miałem stresa, ale ekspresówki i autostrada więc tego nie odczuwałem. I teraz ciekawostka po zjeździe z autostrady ciasne rondo i nic. Potem nawrotka na pełnym skręcie ale i nic :o/emoticons/ohmy@2x.png 2x" title=":o" width="20" /> Myślę sobie- rozsypała się. Skręt i depnięcie- spięła :o/emoticons/ohmy@2x.png 2x" title=":o" width="20" /> Jest tu jakiś spec od mostów i rozumie co się dzieje?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites


 

Śpięla i nie puściła? Olej sprawdzałeś? Może ja przytarlo

 

 

Link to comment
Share on other sites


 

 

32 minut temu, Tazz napisał:

 

 

 

 

Śpięla i nie puściła? Olej sprawdzałeś? Może ja przytarlo

 

 

 

 

 

Puściła. Teraz działa poprawnie, spina kiedy trzeba. Oleju nie sprawdzałem. Nie mam wycieku a wymieniany 2 lata temu.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.