Popular Post arek1981 Posted July 31, 2020 Popular Post Share Posted July 31, 2020 Po ponad 2- letnich poszukiwaniach w końcu dorwałem Omegę MV6 Kombi: 1997 rok, 245000 nalotu na liczniku, sprowadzona rok temu z Niemiec. Jest to baza do odnowy do stanu prawie fabrycznego (czyli do codziennej eksploatacji). Na początek zalety tego egzemplarza: - silnik, skrzynia - już dawno nie widziałem motoru w tak dobrym stanie, brak wycieków, skrzynia przerzuca biegi idealnie. - wnętrze - bogate wyposażenie - grzane przednie siedzenia (z tyłu kostka do podłączenia grzanej kanapy, wystarczy wpiąć grzaną kanapę i przekaźniki do niej), boczne nawiewy szyb, webasto (brak panelu sterowania w kabinie), zmieniarka 6 cd - nadwozie - nivo (amory do założenia, bo są zwykłe). Ps. Na razie bez fot, bo jest jakiś problem techniczny 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtas Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 To witamy i dawaj foty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arek1981 Posted August 1, 2020 Author Share Posted August 1, 2020 Kurcze, próbuje wstawić fotki, ale cały czas wyświetla mi się komunikat Proszę skontaktować się z pomocą techniczną. Nie wiem czy to u mnie na kompie jest coś nie tak, czy na serwerze forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psczelaszkov Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 (edited) Ostatnio były liby wysrane po jakimś updacie na hoście, teraz pewnie coś podobnego. Klikać obserwować . Edited August 1, 2020 by psczelaszkov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 Spróbuj z innej przeglądarki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnieszka Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 8 godzin temu, arek1981 napisał: Kurcze, próbuje wstawić fotki, ale cały czas wyświetla mi się komunikat Proszę skontaktować się z pomocą techniczną. Nie wiem czy to u mnie na kompie jest coś nie tak, czy na serwerze forum. Faktycznie pojawił się problem z dodawaniem zdjęć, nasz admin już wie i zajmie się sprawą myślę, że dziś wieczorem powinno być już zrobione, proszę o cierpliwość, pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arek1981 Posted August 3, 2020 Author Share Posted August 3, 2020 (edited) A oto i fotki: Jest dużo roboty przy niej, ale baza jest. Z wad, o których wiem: - brak radia i kasety zmieniarki - panel climatronic do wymiany - brak sterowania webasto w kabinie - klima "do nabicia" - przednie błotniki do wymiany, naprawy - jakieś 200- 300 g rudej do wypędzenia. Na koniec jeszcze mała zagadka: co jest nie tak, patrząc od przodu auta? Ps. Agnieszko, już wszystko działa, włącznie z edycją posta, dzięki. Edited August 3, 2020 by arek1981 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAJBUS_SzeF Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 Godzinę temu, arek1981 napisał: Na koniec jeszcze mała zagadka: co jest nie tak, patrząc od przodu auta? Spryskiwacze reflektorów nie oryginalne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosakuba Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 Lampy z fl założone ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 (edited) 1 godzinę temu, Kosakuba napisał: Lampy z fl założone ?? Dokładnie Edited August 3, 2020 by Ricardo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobek Posted August 4, 2020 Share Posted August 4, 2020 Dokładnie lampy z bfl na bank ,ale tak to bardzo ładny stan tego auta i kolorek piękny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post arek1981 Posted April 24, 2021 Author Popular Post Share Posted April 24, 2021 Witam! Jako, że nastała wiosna, czas zabrać się za Omcię. Ruda chrupie coraz bardziej i trzeba zrobić z nią porządek: Po zdjęciu tylnych listew taki widok: No nic, trzeba będzie to ogarnąć. Jako, że mam na stanie fanty Irka, w postaci zderzaków, przy okazji je założę. Na tą chwilę tylko przymiarka: 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts