omega2001 Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Z racji że omega się rozsypała I nie mam już siły w niej grzebać byłem zmuszony kupić coś w zastępstwie Padło na vc 1.9cdti 150 po mapie z 2008r. Z bajerów to ma -xenon -grzane du*y (polskory) -czujnik zmierzchu, wycieraczek -wszystkie lusterka fotochrom I składane -szyba fotochrom przód -czujniki W planach pierw doprowadzić do porządku potem jakieś łopece czy coś. Więcej fot jak to wypiore I zrobie korektę bo szału ni ma 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 A to omega już nie będzie żyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
omega2001 Posted August 12, 2020 Author Share Posted August 12, 2020 8 godzin temu, Ricardo napisał: A to omega już nie będzie żyć? For sale 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 6 godzin temu, omega2001 napisał: For sale Nie dobrze... Rozymiem że snowflake na vectre Link to comment Share on other sites More sharing options...
omega2001 Posted August 12, 2020 Author Share Posted August 12, 2020 18 minut temu, Ricardo napisał: Nie dobrze... Rozymiem że snowflake na vectre Dokładnie, ale pierw wymiana tarcz I odswiezenie zaciskow I sprezyn trzeba szukać bo kozica co do omegi to sterownik się wysypal I nie pali. Plan I tak był ją sprzedać więc tylko przyspieszyło to decyzję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Tyle lat a nawet jej nie widzilismy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 9 minut temu, Ricardo napisał: Tyle lat a nawet jej nie widzilismy Bo to yeti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post omega2001 Posted October 28, 2020 Author Popular Post Share Posted October 28, 2020 Mały update Wyczyszczony egr razem z przepustnica Wymieniona uszczelka kolektora wydechowego Wymieniony map sensor Wymienione łączniki przód Założone na przód amorki sachs + sprezyny hr Zmiana sprężyn tył również na hr Zmianą klocków I tarcz z przodu odrazu odświeżenie zaciskow,tył czeka w kolejce Zrobiony one step lakieru + nałożony twardy wosk od Soft Wymieniony podłokietnik bo tamten był dość głośny Zmienione mieszki oraz gałka Wyprane cale wnętrze Podlczony wzmak I sub przez konwenter Zmieniony mechanizm wycieraczek na nowy Nie planowane wklejanie nowej szyby przód Polutowane nowe kostki do wtryskow I to chyba tyle na ten moment, pewnie O czymś zapomniałem. Więcej niebawem. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boscorelli Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Jakie łączniki kupiłeś? Wysłane z mojego LLD-L21 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
omega2001 Posted October 29, 2020 Author Share Posted October 29, 2020 Godzinę temu, Boscorelli napisał: Jakie łączniki kupiłeś? Wysłane z mojego LLD-L21 przy użyciu Tapatalka Lemforder Link to comment Share on other sites More sharing options...
omega2001 Posted November 2, 2020 Author Share Posted November 2, 2020 Kolejny update Wymieniony kompletny rozrząd, wybór padł na Boscha. Odrazu wymieniony uszczelniacz na wale i rolka napinacza na pasku klinowym. Podmieniony rozrusznik i sprezarka klimy Oraz zmieniony kompletny krzyzak na kolumnie Plan na najbliższy czas to wymiana czujnika oleju przy wymianie oliwy I filtrów, ogarnąć lampy przód,pomalować zderzak przód razem z dokładka opc oraz znaleźć zderzak tyl pod dwa wydechy z 3.0 Noi czeka mnie zrzucenie skrzyni bo chyba się sypie synchronizator 3biegu.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post omega2001 Posted November 8, 2020 Author Popular Post Share Posted November 8, 2020 Z racji,że moje lampy były dość kiepskim stanie postanowilem je rozebrać. Odblysniki od xenonu wyglądały tak więc długo nie myśląc podjęta decyzja,że czas na bixenon Szybki zakup soczewek świeżo po metalizacji,lekka przeróbka I pasują ? przy okazji środek poszedł w czarny mat I wypolerowane szkła,tak się prezentują 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 ładnie wyszło 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Fajowo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post omega2001 Posted November 11, 2020 Author Popular Post Share Posted November 11, 2020 Odświeżone tarcze I zaciski z tylu,założone dystanse z kombolota tył 30mm przód 20mm I pakiet zima 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post omega2001 Posted November 14, 2020 Author Popular Post Share Posted November 14, 2020 Wpadł zderzak z gts pod dwa wydechy Odrazu przepolerowany I nawoskowany Bylo jest Teraz tylko wydechy z czy zero 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 A co z hakiem zrobisz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
omega2001 Posted November 14, 2020 Author Share Posted November 14, 2020 9 minut temu, Tazz napisał: A co z hakiem zrobisz ? Nie używam, od gabarytów mam ducato Link to comment Share on other sites More sharing options...
omega2001 Posted December 3, 2020 Author Share Posted December 3, 2020 Viki znowu wjechala na podnośnik I tak Zalany świeży olej valvoline + filtry Nowy przegub wewnętrzny lewy nie pamiętam jakiej firmy Nowe 4 świece żarowe febi Duże tuleje wahacza przód lemforder Małe tuleje pływające tył febi Nowe ograniczniki przednich drzwi L+P Generalnie zrobiła już z 6-7kkm w 4miesiące także zbyt lekko to nie ma 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Ale czemu febi? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
omega2001 Posted December 4, 2020 Author Share Posted December 4, 2020 8 godzin temu, Ricardo napisał: Ale czemu febi? ? Miały dobry stosunek cena/jakość tak mnie się wydaje ? Pozatym to nie omega, że wybrzydza wszystko poza lemfem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 2 godziny temu, omega2001 napisał: Miały dobry stosunek cena/jakość tak mnie się wydaje ? Pozatym to nie omega, że wybrzydza wszystko poza lemfem Powiedzmy że mnie przekonałeś 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post omega2001 Posted December 18, 2020 Author Popular Post Share Posted December 18, 2020 Czas było pozbyć się bolączki 1.9 Klapy poszły out, wyczyszczony kolektor Checka nie ma,nie faluje rano,nie dymi tylko jeździć ? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 Rozrząd przy okazji robiłeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
omega2001 Posted December 18, 2020 Author Share Posted December 18, 2020 32 minuty temu, Ricardo napisał: Rozrząd przy okazji robiłeś? Robiony ponad miesiąc temu,kilka postów wyżej Błąd był,że za jednym razem nie było wszystko robione.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts