SebOOs Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Panowie potzrebuje pomocy najprawdopodobniej utopilem silnik przejechałem przez kałuże i zgasła co teraz robić? Próbować ja odpalić czy lepiej nie ogólnie na mechanice się nieznam motor 2.5td Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl81 Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 do wydechu ci sie wody nie nalało? generalnie jak troche przeschnie ja bym odpalać próbował Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebOOs Posted July 26, 2016 Author Share Posted July 26, 2016 11 minut temu, motyl81 napisał: do wydechu ci sie wody nie nalało? generalnie jak troche przeschnie ja bym odpalać próbował Od wczoraj jej nie ruszyłem nie odpalalem dziś po robocie spróbuję ja odpalić. Mam nadzieję że będzie tak jak mówisz . De fakto jak w jechałem w (kałuże ) to wodę miałem na wysokości świateł. I z tego co ludzie mówili to zakopcila strasznie . Tylko niewiem ile jest w tym prawdy czy kopciuch poszedł z silnika czy poprostu to była para od rozgrzanego ukladu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl81 Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 ale wyjechałeś z wody czy ci staneła w niej?sprawdz ten wydech ew gdzie ty mieszkasz to moze bym podjechał zerknąć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebOOs Posted July 26, 2016 Author Share Posted July 26, 2016 Z wody wyjechałem zgasła mi na górce poza kałuża auto stoi w robocie 3 go Maja / pryncypalna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 Ja bym odkręcil świece i dla pewności trochę pokręcił. Później spróbować odpalic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl81 Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 auto odpalone słoneczko swoje zrobiło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebOOs Posted July 26, 2016 Author Share Posted July 26, 2016 24 minut temu, motyl81 napisał: auto odpalone słoneczko swoje zrobiło Dzięki ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts