Popular Post Łukary Posted September 4, 2020 Popular Post Share Posted September 4, 2020 Bry . jak wiecie szukałem jakiegoś wygodnego auta co by mi zastąpił Omege Wybór padł na Skode Superba. Mega wielkie auto i bardzo wygodne Teraz można podróżować . Auto kupione od prywatnej Osoby nie opodal @slawko Silniczek 1.9 TDI 130 koników rok 2005 . 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_konto_usuniete Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Brawo Panie, klasyczne pytanie:Mody bedo, jeśli tak to jakie ?Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 36 minut temu, Łukary napisał: Wybór padł na Skode Superba. Mega wielkie auto i bardzo wygodne to chyba auta pomyliłeś, może chodziło o te niebieskie co obok stoi 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Luki troszkę za mały silniczek do tego autka Ale bezawaryjnej 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Godzinę temu, robert514 napisał: to chyba auta pomyliłeś Pewnie tak, ani to duże ani wygodne W różnych kręgach słyszałem, że użytkownik Skody, to Skodziarz dusigrosz w dodatku w TDI Będzie kle kle na rejonie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobek Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Bezawaryjności , i fajne auto co prawda napęd nie tam gdzie powinien być ,ale komfortem pewnie Omedze dorówna no i chyba będzie spokój z rudą bo to chyba nie rdzewieje . A jakieś iszmery, stz czy tam M pakiety będą robione na aucie Raz jeszcze fajne auto i niech się spisuje i bezawaryjności 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Kolejny podkład Szerokości i bezawaryjnosci. Jakiś szerszy opis i fotki wnętrza by się zdały. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NerwuS13 Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Fajna maszyna Szerokości i bezawaryjności panie Ps. Będzie modzone? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAJBUS_SzeF Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_konto_usuniete Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Panowie. Myślę że podczas dodawanie tematu, zdjęcia nie z tej galerii się Łukiemu wstawiły. Zawsze może wyedytować temat Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted September 5, 2020 Author Share Posted September 5, 2020 22 godziny temu, Ricardo napisał: Luki troszkę za mały silniczek do tego autka Ale bezawaryjnej Zdziwił byś się jak to sobie daje radę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted September 5, 2020 Author Share Posted September 5, 2020 22 godziny temu, B0Cygano napisał: Pewnie tak, ani to duże ani wygodne W różnych kręgach słyszałem, że użytkownik Skody, to Skodziarz dusigrosz w dodatku w TDI Będzie kle kle na rejonie Cygan nie będę się wydawał z Tobą w dyskusję 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_konto_usuniete Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Podsumowując to auto ma się właścicielowi podobać i dawać satysfakcję z jazdy. Także bezawaryjnej i szerokości....Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 A że tak zapytam to wspomaganie działa? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 @OMEGATOR A Ty widziałeś aby auto wywodzące się z Pruskiej Fabryki złomu miało wspomaganie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted September 5, 2020 Author Share Posted September 5, 2020 3 minuty temu, OMEGATOR napisał: A że tak zapytam to wspomaganie działa? No pewka. W dniu 4.09.2020 o 18:58, Misiek napisał: Brawo Panie, klasyczne pytanie: Mody bedo, jeśli tak to jakie ? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Raczej nie tzn nie wiem to autko do latania rodzinnie. Duże wygodne. Astra idze do sprzedania więc tym w sumie będzie Kinga z dzieciakami latać. Dzisiejszy trip ponad 1000 km na miękko zrobiła 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petercobra Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Panie prezesie we no Pan zdjątka wnętrza pyknij 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Godzinę temu, Łukary napisał: Zdziwił byś się jak to sobie daje radę Skoro daje satysfakcję to bezawaryjnej 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek_v6 Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 I to jest rozsądny wybór: duże, stosunkowo mało pali i jest dynamiczne... jednak co diesel to diesel tylko zobaczymy jak to te ceny będą się utrzymywać.. pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Prezes weź no to zatankuj bo księgowy wzywa fajne auto, przez jakiś czas bardzo mi się podobało, mimo że bardzo podobne do paseratti 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted September 6, 2020 Author Share Posted September 6, 2020 16 godzin temu, Tazz napisał: Prezes weź no to zatankuj bo księgowy wzywa fajne auto, przez jakiś czas bardzo mi się podobało, mimo że bardzo podobne do paseratti No pewnie że zatankowane! To auto zawsze do pełna ma nalane 62 literki wchodzą wrzuce zdj jak chwila czasu będzie. Bez rewelacji skór nima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek_v6 Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 obczaj sobie dodatek do paliwa mannol 9930- do diesla ofc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 To jeszcze klocki wymień i będzie git. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 1 godzinę temu, OMEGATOR napisał: To jeszcze klocki wymień i będzie git. Albo czujnik 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 3 godziny temu, Misiek_v6 napisał: obczaj sobie dodatek do paliwa mannol 9930- do diesla ofc Ja używałem archoil do diesla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts