Mich1312 Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Witam. Mam problem z centralnym nie działa mi pilot /emoticons/sad@2x.png 2x" title=":(" width="20" /> Pamiętam, że kiedyś działało tylko zamykanie, otwieranie drzwi i bagażnika nie działało. Programowanie nie działa nawet w opcomie nonstop jest programowanie nieudane (opcom nie wykrywa nawet gdy naciskam zamykanie itp) - Nieaktywne. Dodam, że pilot był regenerowany - wysyła sygnał Stawiam że może centralka siadła? Mam na oku centralkę z pilotem myślicie że mogło by to załatwić sprawe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspero Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Uniwersalny sterownik z 2 pilotami kupisz już za 50 zł /emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20" /> montaż z instrukcją w rece,godzinka z przerwą na piwko /emoticons/tongue@2x.png 2x" title=":P" width="20" /> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mich1312 Posted July 18, 2016 Author Share Posted July 18, 2016 Myślę o sterowniku ori /emoticons/biggrin@2x.png 2x" title=":D" width="20" /> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts