Jump to content
Omega Elite Klub

Chrysler 300c touring

Gregorz

Recommended Posts

Godzinę temu, Grabarz napisał:

Wszystko w tym wypadku jest przepaścią :) prowadzenie blacha oaiagi itd, to inna epoka niestety :)

Czy ja wiem czy wszystko ?? omega ma lepsza blache niz nowe auta ktore wychodza z salonu. Pewnie uklad kierowniczy i zawieszenie jest inne ale to jest tak jak powiedziales inna epoka. Trzeba dodac jeszcze ze te auta byly projektowane na rynek amerykanski a to tez ma swoje plusy. Wiem jedno jak kupujesz takie auto musisz zrobic w nim konserwacje bo bedzie gorzej niz z omega.

Jak jadę to czuje ze naprawdę jadę dużym autem:Pkonserwacji w ogóle nie ma samą farba popryskane podwozie także konserwa musi być zrobiona i to z głową. Bardzo przypadł i do gustu fabrycznie montowany audio Boston ;)

Ładne auto :yes2:

Sam także tym modelem sie interesuje, wiec zadam Ci podstawowe pytanie, jak działa uklad wspomagania w stosunku do tego w Omedze ?

Tak ciężko znaleźć 300C w 5.7 ?

Podobno te 5.7 wadliwe i nie ma sensu ich kupować pogadaj z chomiczkiem bo tez ma kombiaka ale w benzynie

3 minuty temu, Grabarz napisał:

Podobno te 5.7 wadliwe i nie ma sensu ich kupować pogadaj z chomiczkiem bo tez ma kombiaka ale w benzynie

Czy ja wiem czy wadliwe? Ludzie nie potrafili exploatowac tych silnikow i dlatego maja taka opinie. Masz po 2 swiece na cylinder. A reszta to konstrukcja cepa. 

• Like 2

No ja nie pamietam czy mowil ze wadliwe czy drogie czesci na grilu oezy alko u arosa to rozkminialismy wiec mozliwe ze cos pomieszalem

• Haha 1

2 godziny temu, Grabarz napisał:

No ja nie pamietam czy mowil ze wadliwe czy drogie czesci na grilu oezy alko u arosa to rozkminialismy wiec mozliwe ze cos pomieszalem emoji16.png

Te hemi maja jeden problem DUZO lubia wypic :D

10 minut temu, Hubi napisał:

Te hemi maja jeden problem DUZO lubia wypic :D

chyba nie kupuje się takiego motoru do ekonomicznej jazdy :P

• Like 1

Samochód bardzo fajny z wyglądu ale jak Chomik pokazał bagażnik to była niezła polewka do czego ma to służyć

Taki mały?

Wysłane z mojego LLD-L21 przy użyciu Tapatalka

W dniu 9.10.2020 o 11:57, Tazz napisał:

Jakieś mody w planach? 

Na pewno będzie zrobiony chip na jakieś 270 ps. To stosunkowo nieduży koszt;)

• Like 1

Do tego większe koło i będzie git, tez się za takim rozglądałem ale słyszałem że plastiki strasznie trzeszczą i trochę tandetne spasowanie. Ale jakbym miał brać V8 to bym się reszta nie przejmował 

Nic nie trzeszczy. Hemik 5.7 miał problemy z wypadającymi gniazdami zaworowymi po przegrzaniu silnika. Kilka osób miało zabawę i gdzieś tam z tyłu głowy siedzi ta myśl...