Falen Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 No więc tak: ramię wycieraczki mam pordzewiałe co szpeci auto no i sama wycieraczka też do wymiany,więc pomyślałem by wymienić komplet np od Vectry C,bo tam tylna wycieraczka cała z plastiku jest dużo ładniejsza niż w Omedze gdzie jest z gołego metalu.No,ale tu pytanie: czy ramię z Vectry podejdzie bez problemu do Omegi ? W sumie to nie musi być akurat z Vectry C. Może być i inne auto tylko chodzi o styl i by pasowało do przykręcenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Ramie Może być za długie ale jest jeszcze astra kombi albo astra hatchbackalbo astra gtc (ma najkrotsza wycieraczke). Jeżeli otwor montażowy na trzpień jest takisam to powinno pasować. Najlepiej sprawdzić pożyczając od kogoś albo na szrocie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom_Tasaky Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 I jak z tym ramieniem od wycieraczki? Udało się coś poskładać do kupy?Pytam bo szpetnie to rzeczywiście wygląda, takie całe w rudej szmacie.Wysłane z mojego COR-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falen Posted May 13, 2021 Author Share Posted May 13, 2021 A jakoś tak sprawy się ułożyły,że nic nie ruszyło się w temacie wycieraczki.Miałem ostatnio ciągle istotniejsze rzeczy do ogarnięcia przy Omedze i zapomniałem całkiem o tym.Będzie trzeba znowu o tym ramieniu pomyśleć.Jak coś ogarnę to wrzucę fotki tu w temacie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom_Tasaky Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 Ok bo zamówiłem na alledrogo nowe ramie i oczywiście otwór większy niż trzpień. Rzuciłem do szafy, zapomiałem o tym. Jak coś wykminie to też się podzielę info.Wysłane z mojego COR-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts