Falen Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 (edited) Mam Omegę w bogatej wersji wyposażeniowej i zastanawia mnie przełącznik wycieraczek.Nie ma na nim ani pokrętła do regulacji pracy ani przycisków do sterowania komputerem.Tylko są same wycieraczki i spryskiwacz tylnej szyby.Taki powinien być czy ktoś wcześniej może coś zmienił ? Nie wiem czy to ma też coś do rzeczy i wspólnego z tym,ale w pierwszej pozycji to wycieraczki machną raz i na tym koniec nie włączają się już ponownie w ogóle.Dopiero w kolejnych pozycjach jest ciągła praca. Edited November 28, 2020 by Falen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Masz czujnik deszczu? Jeśli tak to zalacz wycieraczki na pierwszą pozycję i spryskaj woda czujnik, jak wszystko jest sprawne powinny się zalaczyc wycieraczki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falen Posted November 28, 2020 Author Share Posted November 28, 2020 Czujnik deszczu jest,ale działa kiepsko bo tylko podczas oberwania chmury albo jak z butli polejesz szybę.Na mniejszy deszcz w ogóle nie reaguje.Nie wiem może dlatego,bo szybę poprzedni właściciel wymieniał na zamiennik ? Jeździłem też Peugeotem co miał czujnik deszczu i chodziło to lepiej,ale tam szyba była oryginalna.No a co z przyciskami do komputera w manetce ? W wersji co ma skóry,NCDC 2015,xenony i inne bajery to chyba powinny być przyciski do obsługi komputera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 No to może być wina czujnika lub tego żelu na ktory jest montowany. Obsługa komputera jest z poziomu radia lub przycisków na kierownicy wiec tutaj jest wszystko w porządku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts