karolmv6 Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Już dłuższy czas zabierałem się do opisania klekota na forum ale szło mi to jak krew z nosa. A więc moja miłość do Omegi trwa od momentu zakupu pierwszej b 2.5 v6 (świeć Panie nad jej duszą). Niestety powiedzenie ile dałeś tyle przejechałeś się potwierdziło i po miesiącu korba wyszła bokiem. Autko sprzedanie gdzieś w okolice Krzeszowic z przeznaczeniem na części . Następna była bordowa 2.0 16v , po roku bezawaryjnej jazdy przyszła pora na polifta. I tak oto jest 2.0 DTI z 2000 roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 zrob zdjęcia w dzień tego czarnucha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolmv6 Posted July 4, 2016 Author Share Posted July 4, 2016 Puki co nie ma co pokazać Jak zrobię przód to napewno wrzucę fotki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 wogole to witaj na pokładzie a zdjęcia rob na bieżąco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcino101993 Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Siemanko witaj na pokładzie super że kolejny kopciuch na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 A co z przodem?? Powitać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Hdej, witamy. Mam srebrne wykończenie wnętrza jak cos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 7 godzin temu, Ricardo napisał: A co z przodem?? Powitać no jak to co już ogłoszenie jest w markecie na części w dziale kupie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolmv6 Posted July 5, 2016 Author Share Posted July 5, 2016 Z nowości to wczoraj wymieniony olej+filtr , filtr powietrza , paliwa i wężyki od przelewów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 pisz do @PanKaretka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Sprawdzam was czy czujni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipa Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Sprzedaj ją a sprzedam Ci w super stanie technicznym 2.2 DTi po chipie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolmv6 Posted July 6, 2016 Author Share Posted July 6, 2016 Puki co nie chce jej sprzedawać Autko miało zostać w serii ale zaczynają mi się w głowie pojawiac plany na jakąś delikatną nutkę irmschera Apropos chipów to omega ma pod maską zamontowanego powerboxa lecz jest on odpięty. Zastanawiam się czy go wpinać czy lepiej zostawić tak jak jest. Jak jest sprawny to na kiego ktoś od odpiął ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 wyrzuc to ! nie podpinaj ! najgorszy syf jaki może być zaraz ci się zacznie problem z wtryskami, pompą itd., jak chcesz robic chip to jedz niech ci to ktoś ogarnie profesjonalnie zapłacisz pare stow ale będziesz zadowolony @Lipa robil taki zabieg, zresztą co możesz mieć za sto pare złotych z allegro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokosek Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 Na YouTube jest dobry filmik o tych gownianych chipach powerbox czy jakoś tak daje do myślenia Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafke Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 dobry czarny czarnuch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolmv6 Posted July 12, 2016 Author Share Posted July 12, 2016 Lepa doszła więc omega została naznaczona Oprócz tego małe kompu kompu i kilka fotek za dnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 spoiler mi się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grucha Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 9 godzin temu, Grabarz napisał: spoiler mi się podoba tam szpojler,przod jest taki fajny amerykansky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolmv6 Posted August 5, 2016 Author Share Posted August 5, 2016 Dużo się nie zmieniło , omega dostała małe wklepi na drzwi. Wymienione głośniki w drzwiach , przód JBL GT 5 - 652 , tył Blaupunkt BGx 402 hp. Na chwile obecną autko idzie na kobyłki , konserwacja podwozia , wymiana tulei na wahaczach na poliuretany , sworzni , drążków kierowniczych i łączników stabilizatora. W następnej kolejności będzie zrobienie tego nieszczęsnego przodu i wymiana sprzęgła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolmv6 Posted August 7, 2016 Author Share Posted August 7, 2016 i tak oto jest prodrive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 I już zamiast serii prodrive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Szybko się Panie uwinołeś Widzę że wsio ładnie pasuje A błotnik gdzie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 I te rejestracje z przodu usuń Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolmv6 Posted August 8, 2016 Author Share Posted August 8, 2016 Miała być całą w serii ale jakoś mi się te irmachiery i sztajmetzy zaczynają podobać Puki co do zlotu chciałbym jeszcze zainwestować w gryla irmschera i jakieś inne felgi ewentualnie jak $$$ pozwoli to skórę zamiast welurów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts