Popular Post maciekgos50 Posted January 3, 2021 Popular Post Share Posted January 3, 2021 Dzień dobry Witam wszystkich forumowiczów Mam na imie Maciej mam 20 lat a o to moja trzecia omega b z silnikiem X25XE (2.5 V6) z automatyczną skrzynią biegów Wóz poza dość bogatym wyposażeniem ma tylko 124500 km przebiegu (na dzień 4.01.21) \ Tą omege posiadam dopiero 2 miesiące mimo to już miały miejsce usterki mianowicie padł alternator na jego miejsce założyłem ori z 3.2 (ma 140A zamiast 120A) produkcji Boscha Poza tym jeszcze nic się nie popsuło Nie mam pojęcia co z nią zrobić gdyż spalanie tego samochodu mnie rujnuje (nie ma instalacji LPG) Poza spalaniem i automatem który mi ewidentnie przeszkadza wóz jest absolutnie wspaniały Na razie następny wóz jaki bym chciał to jakiś egzemplarz z 3.0 lub 2.5 z manualem Ale ich jest strasznie mało a jak są to są albo drogie albo zajechane na śmierć o czym się brutalnie przekonałem Poza tą Z266 miałem jeszcze dwie Jedną 2.0 Edition 100 z manualem (wszystkie trzy omegi które miałem były z 1999 roku) I nieszczęsnego 3.0 manual (wersja sport) wóz poza bardzo dobrym wyposażeniem i śladowymi ilościami rdzy był w dramatycznym stanie mechanicznym a ja naiwny zaślepiony myślą o pierwszym w miarę szybkim samochodzie nie widziałem jego tysiąca bolączek Pozdrawiam wszystkich forumowiczów tymbardziej tych z mazowsza I czekam na odzew ? 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Hej. Witamy na forum. Fajnie ze kolejna OB zawitała tutaj. Wyglada calkiem ładnie. Ten przebieg zadziwiająco niski.Pozdro i bezawaryjnej jazdy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekgos50 Posted January 3, 2021 Author Share Posted January 3, 2021 Dzięki Szczerze mówiąc to nawet nie weryfikowałem przebiegu moze z głupiego powodu ale jak wsiadłem pierwszy raz do niego zobaczyłem w jakim stanie są skóry jeszcze grubość kierownicy (posiadając dwa gruzy z przebiegami 300tys + bylem przekonany ze tak cienka jest w oryginale) a poza tym właściciel miał kilka innych aut równolegle z omegą oraz znam całą historię tego auta więc ma tyle przebiegu ile jest na zegarze jak ją kupiłem wybiło 122 222 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Siemanko witaj na pokladzie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Witamy Ładna omega i ten przebieg zawsze możesz sprawdzić z cepiku do 2014 roku bodajże 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekgos50 Posted January 3, 2021 Author Share Posted January 3, 2021 Teraz, danio napisał: Witamy Ładna omega i ten przebieg zawsze możesz sprawdzić z cepiku do 2014 roku bodajże Aż teraz zobacze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Paczaj i wrzucaj. Bez foto się nie liczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekgos50 Posted January 3, 2021 Author Share Posted January 3, 2021 3 minuty temu, danio napisał: Paczaj i wrzucaj. Bez foto się nie liczy pisze że nie ma danych w cepiku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Przebieg jak przebieg stan sie liczy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekgos50 Posted January 3, 2021 Author Share Posted January 3, 2021 Teraz, Grabarz napisał: Przebieg jak przebieg stan sie liczy Zanim kupiłem tą byłem oglądać MV6 w Legionowie która rzekomo miała 163 tysiące przebiegu możliwe ze tyle miała ale w stanie była sporo gorszym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 A no wlasnie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigo Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Kiera grubsza bo może obszyta na starą skórę , a furka prima sort 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Bardzo ładny egzemplarz Witamy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekgos50 Posted January 3, 2021 Author Share Posted January 3, 2021 Bardzo ładny egzemplarz Witamy Dziękuję bardzo :-)Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 A co do wersji MV6 to nic straconego bo lepiej mieć świetna bazę i ją doposazac niż kupić full wypas zatyrany 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekgos50 Posted January 3, 2021 Author Share Posted January 3, 2021 Ta akurat zostaje w oryginale Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekgos50 Posted January 3, 2021 Author Share Posted January 3, 2021 Na pewno nie jest to moja ostatnia omega więc w innych będę rzeźbić Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 A to nawet lepiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Nie czasem to omega która sprzedawałeś? Jednak zostaje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekgos50 Posted January 3, 2021 Author Share Posted January 3, 2021 Nie czasem to omega która sprzedawałeś? Jednak zostaje?Nie wiem co z nią robić bo jednak v6 z automatem swoje pali a z drugiej strony nie wiem czy znajdę lepszą albo tak samo dobrą Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekgos50 Posted January 3, 2021 Author Share Posted January 3, 2021 Nie czasem to omega która sprzedawałeś? Jednak zostaje?Kupiłem ją bo była okazja normalnie to bym nie kupił automatu raczej Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Witaj widzę że też trafiłeś fajny egzemplarz jeszcze są w Polsce sam trafiłem od pierwszego właściciela pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekgos50 Posted January 3, 2021 Author Share Posted January 3, 2021 Witaj widzę że też trafiłeś fajny egzemplarz jeszcze są w Polsce sam trafiłem od pierwszego właściciela pozdrawiam Ale baaaaaardzo mało, dwa poprzednie moje to były rasowe trupy Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAJBUS_SzeF Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Ładny egzemplarz gratuluję zakupu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobek Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Witaj, bardzo ładny egzemplarz . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts