Edek Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Witam panowie chciałem zapytać mianowicie o chłodniczka między głowicami czy dużo jest roboty przy wymianie czy wystarczy wytargać sam kolektor i będzie dostęp do niej proszę o pomoc i jeśli ktoś by miał foty bez kolektora jak to wygląda proszę o wstawienie z góry dziękuję Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 (edited) Edited January 10, 2021 by robert514 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 kup nową https://allegro.pl/oferta/nowa-chlodnica-chlodniczka-oleju-omega-vectra-v6-9516390279 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Niestety trzeba wyjąć barana potem kolektor i przekładkę plastikową. Jest trochę śrub do odkręcenia ale nie jest to jakiś dramat Jak masz LPG to jest trochę więcej roboty ale to też nie jest dramat Jak nigdy tego nie robiłeś to pilnuj kostek i podciśnień i jak rozkładasz tak składasz Jakbyś chciał ori chłodniczkę w bdb stanie to mam taką ze swojego silnika 3.0. Jak wolisz inną to @robert514 wysłał Ci link do bardzo dobrego zamiennika robionego przez autora ogłoszenia 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edek Posted January 10, 2021 Author Share Posted January 10, 2021 kup nową https://allegro.pl/oferta/nowa-chlodnica-chlodniczka-oleju-omega-vectra-v6-9516390279Chyba tak zrobię Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edek Posted January 10, 2021 Author Share Posted January 10, 2021 Niestety trzeba wyjąć barana potem kolektor i przekładkę plastikową. Jest trochę śrub do odkręcenia ale nie jest to jakiś dramat Jak masz LPG to jest trochę więcej roboty ale to też nie jest dramat Jak nigdy tego nie robiłeś to pilnuj kostek i podciśnień i jak rozkładasz tak składasz Jakbyś chciał ori chłodniczkę w bdb stanie to mam taką ze swojego silnika 3.0. Jak wolisz inną to @robert514 wysłał Ci link do bardzo dobrego zamiennika robionego przez autora ogłoszenia Dziękuję wam za tak szybką pomoc bardziej mnie zmartwiłeś z tymi kostkami podciśnień ale damy radę jeszcze jeden temat wam szykuje Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 2 minuty temu, Edek napisał: Dziękuję wam za tak szybką pomoc bardziej mnie zmartwiłeś z tymi kostkami podciśnień ale damy radę jeszcze jeden temat wam szykuje Nie ma dramatu, średni ogarnięty człowiek, jak np sobie zrobi zdjęcia itp ogarnie to Tylko pamiętaj o uszczelkach żeby potem nie było tematu falujące obroty 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edek Posted January 10, 2021 Author Share Posted January 10, 2021 Nie ma dramatu, średni ogarnięty człowiek, jak np sobie zrobi zdjęcia itp ogarnie to Tylko pamiętaj o uszczelkach żeby potem nie było tematu falujące obroty Dziękuję mistrzu Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Teraz, Edek napisał: Dziękuję mistrzu Nie mistrzu tylko robiłem to x razy i mam już pewne doświadczenie to się nim dzielę 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edek Posted January 10, 2021 Author Share Posted January 10, 2021 Nie mistrzu tylko robiłem to x razy i mam już pewne doświadczenie to się nim dzielę Moja 3 omega w życiu zaczynając od 2.0 16v teraz 3.2 i wpadło niedawno 2.5 klekot tak że pytań będzie dużo aż nabiorę doświadczenia Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edek Posted March 7, 2021 Author Share Posted March 7, 2021 Panowie/panie ma ktoś dostęp do tej chłodnicy bo nie mogę jej znaleźć?? Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boscorelli Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 59 minut temu, Edek napisał: Panowie/panie ma ktoś dostęp do tej chłodnicy bo nie mogę jej znaleźć?? Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka https://www.olx.pl/d/oferta/nowa-chlodnica-chlodniczka-oleju-omega-vectra-calibra-v6-CID5-ID1U4YH.html#55966c03b2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edek Posted March 7, 2021 Author Share Posted March 7, 2021 Dziękuję bardzo Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts