Wosz3k Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Problem tego typu że chce włożyć bezpiecznik w miejsce 27 gdzie go nie ma a być powinien i za każdym razem bezpiecznik się spala przy dotknięciu do gniazda, wie ktoś może od czego jest ten bezpiecznik? Dodam że stoi poziomowanie ksenonów, może byc tak że silniczki się spaliły, robią zwarcie i dlatego pali bezpiecznik? Sory jeśli temat nie w tym miejscu ale jeszcze nie ogarnąłem poruszania się po forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 10 godzin temu, Wosz3k napisał: Problem tego typu że chce włożyć bezpiecznik w miejsce 27 gdzie go nie ma a być powinien i za każdym razem bezpiecznik się spala przy dotknięciu do gniazda, wie ktoś może od czego jest ten bezpiecznik? Dodam że stoi poziomowanie ksenonów, może byc tak że silniczki się spaliły, robią zwarcie i dlatego pali bezpiecznik? Sory jeśli temat nie w tym miejscu ale jeszcze nie ogarnąłem poruszania się po forum 27 - układ poziomowania 2.5V6 bezpieczniki w kabinie.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wosz3k Posted January 15, 2021 Author Share Posted January 15, 2021 Czyli możliwe że silniczki w lampach spalone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czeladnik Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 3 minuty temu, Wosz3k napisał: Czyli możliwe że silniczki w lampach spalone? Albo czujniki poziomowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 3 godziny temu, Wosz3k napisał: Czyli możliwe że silniczki w lampach spalone? powypinaj kostki i wpinaj po jednej to dojdziesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wosz3k Posted January 15, 2021 Author Share Posted January 15, 2021 34 minuty temu, robert514 napisał: powypinaj kostki i wpinaj po jednej to dojdziesz Tak zrobię, dzięki za pomoc jeszcze pytanie czy te silniczki są wymienne czy trzeba kupić całą lampę gdyby się okazało że to one robią zwarcie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wosz3k Posted January 15, 2021 Author Share Posted January 15, 2021 Okej, wszystko jasne Dzięki Wielkie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wosz3k Posted February 9, 2021 Author Share Posted February 9, 2021 Panowie wiecie może gdzie jest przekaźnik od poziomowania? Odłączyłem kostki od czujników i od silniczków poziomowania a bezpiecznik dalej się pali. Macie jeszcze jakieś pomysły? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 bezpieczniki od regulacji reflektorów to F22 i F31, a F27 to poziomowanie ale samochodu, czyli kompresor plus amory pompowane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wosz3k Posted February 10, 2021 Author Share Posted February 10, 2021 13 godzin temu, robert514 napisał: bezpieczniki od regulacji reflektorów to F22 i F31, a F27 to poziomowanie ale samochodu, czyli kompresor plus amory pompowane To dziwne bo nie mam tego na wyposażeniu a jest miejsce na bezpiecznik w którym jest zwarcie, w każdym razie to w sumie już nie ważne skoro tego nie mam Teraz bardziej kwestia poziomowania, te bezpieczniki o których napisałeś są całe więc chyba tylko pozostaję podłączyć komputer. Pewnie padły czujniki poziomowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 a czujniki nie porozłączały się mechanicznie, bo lubią się wypinać ect. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wosz3k Posted February 10, 2021 Author Share Posted February 10, 2021 1 minutę temu, robert514 napisał: a czujniki nie porozłączały się mechanicznie, bo lubią się wypinać ect. Wszystko było na miejscu jak wczoraj je wypinałem, szczególnie ta na tyle przez co muszę lutować nowa kostkę ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 to ile masz tych czujników? bo powinien być jeden z przodu i jeden z tyłu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wosz3k Posted February 10, 2021 Author Share Posted February 10, 2021 Teraz, robert514 napisał: to ile masz tych czujników? bo powinien być jeden z przodu i jeden z tyłu I tak jest jeden z przodu w lewym nadkolu i z tyłu z lewej strony przy wahaczu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wosz3k Posted February 11, 2021 Author Share Posted February 11, 2021 (edited) Podpiąłem kompa i wywaliło takie błędy Edited February 11, 2021 by Wosz3k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 nie wiem czym sprawdzasz, ale nie ma takich błędów w 3.0 Kody błędów OBDII-3.0 V6.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts