Falen Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Mógłby ktoś napisać jak zachowuje się układ dmuchawy i klimatyzacji w następujących przypadkach Na wyświetlaczu pokazuje: ECO AUTO AUTO ECO wyświetlane jednocześnie Na wyświetlaczu brak zarówno ECO jak i AUTO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Może nie odpowiedziałem konkretnie, ale myślę że to wystarczy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falen Posted January 16, 2021 Author Share Posted January 16, 2021 Większość rzeczy opisuje ta instrukcja,ale nie opisano tu wszystkiego.Np AUTO ECO wyświetlane jednocześnie nadal nie wiem co oznacza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Większość rzeczy opisuje ta instrukcja,ale nie opisano tu wszystkiego.Np AUTO ECO wyświetlane jednocześnie nadal nie wiem co oznacza.Jeśli tak pokazuje wyświetlacz to sprężarka jest wyłączona a klima jest w trybie AUTO, który jest opisany wyżej w poście. A jeżeli jest tylko AUTO to klima pasuje w tym trybie z włączoną sprężarką. Poprawić mnie, jeśli się mylę Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orkan Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Automatyczną wentylację, bez udziału klimy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falen Posted January 17, 2021 Author Share Posted January 17, 2021 A jeśli na wyświetlaczu brak zarówno ECO jak i AUTO to klimatyzacja chodzi w trybie manualnym ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 (edited) 24 minuty temu, Falen napisał: A jeśli na wyświetlaczu brak zarówno ECO jak i AUTO to klimatyzacja chodzi w trybie manualnym ? Kolego, masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, AUTO to tryb automatyczny, wyłączone - tryb ręczny, ECO wyłącza sprężarkę (nawiew bez klimatyzacji ), wyłączony załącza sprężarkę ale powyżej +5 stopni Celsjusza. Działa to niezależnie od siebie aczkolwiek razem też. Ustaw sobie AUTO bez ECO z automatycznym sterowaniem nawiewu A w kółeczku i steruj tylko temperaturą. Edited January 17, 2021 by robert514 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arklin Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Przecież to proste, w trybie AUTO automatycznie reguluje się siła i kierunki nawiewu. Eco lub jego brak to załączenie sprężarki lub brak załączenia, wszystko w temacie. Eco i Auto są od siebie niezależne. Eco - sprezarka, auto - nawiew. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszxx1990 Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 (edited) 21 godzin temu, Arklin napisał: Przecież to proste, w trybie AUTO automatycznie reguluje się siła i kierunki nawiewu. Eco lub jego brak to załączenie sprężarki lub brak załączenia, wszystko w temacie. Eco i Auto są od siebie niezależne. Eco - sprezarka, auto - nawiew. Niby takie proste a jednak źle napisałeś Edited January 23, 2021 by lukaszxx1990 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arklin Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 A co się nie zgadza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
witkacy Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 auto reguluje nawiewem (klapkami itp) eco (klima wyłaczona) brak napisu eco na panelu (klima właczona) auto eco ( automatyczne sterowanie kierunkiem nadmuchu bez klimy) brak napisów na panelu (wszystko wyłączone) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orkan Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 6 minut temu, witkacy napisał: brak napisów na panelu (wszystko wyłączone) Albo zepsute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arklin Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 No właśnie, czy ja napisałem coś innego?????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orkan Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 Nieporozumienie wynikłe przez Twoją polszczyznę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts