mejtun Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 (edited) Ktoś może podpowie co tu się stanęło? Nowe bilsteiny nowe poduchy z łożyskami febiego i wygląda tak, w żadnej innej omedze tak nie ma, tylko u mnie Możliwe że źle założyłem ten duży talerzyk z gumą ? Edited January 26, 2021 by mejtun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Miałem identyczną sytuację kiedyś jak dałem mechanikom omegę na wymianę amorków. Chyba to też były bilsteiny. Pomogła wymiana łożyska z tego co pamiętam na takie co pasuje do tych amorków. Tak lepiej nie jeździć, bo będzie ruch na tej wysokości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 (edited) Tylko poduchy lemfordera, gdzieś był już temat o tym na forum O talerzyku też jest Ale z drugiej strony zbyt wysoko to jest, być może źle złożyłeś. Gdyby było około centrymetra dziura to poduszka. A tu jest z 3cm Edited January 26, 2021 by danio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mejtun Posted January 26, 2021 Author Share Posted January 26, 2021 Godzinę temu, WOY napisał: Miałem identyczną sytuację kiedyś jak dałem mechanikom omegę na wymianę amorków. Chyba to też były bilsteiny. Pomogła wymiana łożyska z tego co pamiętam na takie co pasuje do tych amorków. Tak lepiej nie jeździć, bo będzie ruch na tej wysokości. Ale jakie to są pasujące do tych amortyzatorów oto jest pytanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobek Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 2 godziny temu, mejtun napisał: Ktoś może podpowie co tu się stanęło? Nowe bilsteiny nowe poduchy z łożyskami febiego i wygląda tak, w żadnej innej omedze tak nie ma, tylko u mnie Możliwe że źle założyłem ten duży talerzyk z gumą ? Od 44 minuty jest pokazany jak złożyć amortyzator żeby tak jak u ciebie nie było . Co prawda po rosyjsku ale da się zrozumieć. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mejtun Posted January 26, 2021 Author Share Posted January 26, 2021 4 minuty temu, Bobek napisał: Od 44 minuty jest pokazany jak złożyć amortyzator żeby tak jak u ciebie nie było . Co prawda po rosyjsku ale da się zrozumieć. Generalnie nie paniemaju po rosyjsku nic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Tylko wystarczy poszukać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobek Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 35 minut temu, mejtun napisał: Generalnie nie paniemaju po rosyjsku nic Dobrze że nakręcili film . Ja co prawda rozumiem rosyjski bo jestem tak stary że za moich czasów z języków obcych w szkole był tylko rosyjski . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mejtun Posted January 26, 2021 Author Share Posted January 26, 2021 To badziewko wystarczy do sprężyny omegowej ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobek Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 8 godzin temu, mejtun napisał: To badziewko wystarczy do sprężyny omegowej ? Wystarczy spokojnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts