digi Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Kupie sprawny,dobry silnik do dżawy . Sa tutaj osoby ktore posiadaja Jawy wiec kto pyta ten i tak błądzi Jak cos to pw ,Amen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skroba Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 W dniu 17.03.2021 o 20:40, digi napisał: Kupie sprawny,dobry silnik do dżawy . @digi teraz taki sprzęt to skarb, cytuję klasyka : "Gimby nie znają" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 sam bym kupil taka jawke do remontu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
digi Posted March 21, 2021 Author Share Posted March 21, 2021 18 godzin temu, Skroba napisał: @digi teraz taki sprzęt to skarb, cytuję klasyka : "Gimby nie znają" pizdowałem troche i krzynka padła .Sa nowe silniki za pinc koła 600zł Kumpel ma Jawe ,ale nie mieszka w polsce, a wiem ze slinik ma zdrowy. Tu maja z grupy chyba 3 osoby Jawy.Moze ktos ma zdrowy i lezy w szopie .Pozyjemy zobaczymy . Jak cos wiecie dajcie znac !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAJBUS_SzeF Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 W dniu 21.03.2021 o 18:10, digi napisał: pizdowałem troche i krzynka padła .Sa nowe silniki za pinc koła 600zł Kumpel ma Jawe ,ale nie mieszka w polsce, a wiem ze slinik ma zdrowy. Tu maja z grupy chyba 3 osoby Jawy.Moze ktos ma zdrowy i lezy w szopie .Pozyjemy zobaczymy . Jak cos wiecie dajcie znac !! Napisz na jawacz.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts