rafke Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Dobra pitu pitu. Ale Prawie 2 lata się nie widzieliśmy i trochę mnie to wk... zatem pytanie czy w tym roku robimy zlocisz ? Ile osób będzie chętnych zeby się spotkać Oficjalny czy nieoficjalny... wiadomo teraz mamy czarne strefy ale do czerwca myślę że się wszystko uspokoi i będzie można coś zorganizować. Zapraszam.do dyskusji co sądzicie? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 No raczej że oficjalny Chyba że nas zablokują to wtedy saperki, pałatki, przybornik i tak głęboko w las że po tygodniu nie będziemy wiedzieć jak wrócić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 Ja jestem za zlocikiem a czy oficjalny czy nie to bez różnicy ważne żeby się spotkać a w moim przypadku to was poznać bo jak na razie znamy się tylko że pisania wiadomości zdjęć i forum no Skroba my się już widzieliśmy Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 Oficjalny mysle ze pyknie i odmrożą wkoncu wsztstko w wakacje bo ile można 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzasiU Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 9 godzin temu, rafke napisał: wiadomo teraz mamy czarne strefy ale do czerwca myślę że się wszystko uspokoi i będzie można coś zorganizować. 2 godziny temu, Grabarz napisał: Oficjalny mysle ze pyknie i odmrożą wkoncu wsztstko w wakacje bo ile można Nie liczyłbym na to, na koronie trzepią takie siano że aż głowa mała. Nie zarzyna się kury znoszącej złote jaja... Ja jestem jak najbardziej za zlotem oficjalnym i nie ważne czy będzie obstawiał to kordon Milicji z sanepidem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post danio Posted March 23, 2021 Popular Post Share Posted March 23, 2021 Jestem za i łłuunn tysz 6 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orkan Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 2 godziny temu, CzasiU napisał: Nie liczyłbym na to, na koronie trzepią takie siano że aż głowa mała. Nie zarzyna się kury znoszącej złote jaja... Kto, Żydzi czy Masoni? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 Piekne czasy to były i lukarenko jeszcze pil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzasiU Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 1 godzinę temu, Orkan napisał: Kto, Żydzi czy Masoni? Chodziło mi o nasz rząd, ale jak komu pasuje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 Oj by sie przydało bo zapomniałem już Waszych mordeczek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafke Posted March 23, 2021 Author Share Posted March 23, 2021 Trzeba coś ruszyc 2 lata bez Was to już za dlugo ! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shayba Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 Siemaneczko widzialam posta na fb Wywolaliscie wilka z lasu !!!:D 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 Siema Marzenka o i wujek Rafciu nawet jest, czyzby ostatni raz w tym tyg? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skroba Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 Godzinę temu, Shayba napisał: Wywolaliscie wilka z lasu !!!:D No i dobrze !! bo tęsknimy za wilkami z lasu i ich pięknymi oczami 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skroba Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 Moje zdanie? Te mendy z Wiejskiej trzymają nas za mordy i bawią się nami jak chcą, każdy wie, że ścierwo jednak jest, statystyki, zachorowania, zgony, pełna propaganda i dezinformacja. Zróbmy to po prostu nieoficjalnie. Jak klasyk głosi : "Przechodziliśmy tu zupełnie przypadkiem, z tragarzami" 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Skroba Posted March 23, 2021 Popular Post Share Posted March 23, 2021 Jak nie będzie można Oficial to robimy zlot w środku lata żeby było gorąco, organizuję pole namiotowe na prywatnej działce na Mazurach, miejsc parkingowych dla aut 50+ i wszystko mamy w du**e 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 No dokladnie, nie bedzie juz wyjscia, poza tym do tego czasu wszyscy beda juz zarażeni albo po szczepieniach 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Skroba Posted March 23, 2021 Popular Post Share Posted March 23, 2021 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skroba Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skroba Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 11 godzin temu, Skroba napisał: Jak nie będzie można Oficial to robimy zlot w środku lata żeby było gorąco, organizuję pole namiotowe na prywatnej działce na Mazurach, miejsc parkingowych dla aut 50+ i wszystko mamy w du**e I o czymś takim właśnie myślałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shayba Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Byle by sie tam dalo wjechac zebysmy ci nie przeorali od razu dzialki ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafke Posted March 24, 2021 Author Share Posted March 24, 2021 Generalnie nie ważne gdzie i jak ważne z kim. Wiec trzeba zrobić jakas wstępna listę kto byłby chętny na zlot. Jeśli bedzie dla kogo robic to trzeba będzie działać 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Zapisuje się na listę zlotu 2021Sdandi978Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Grabarz Posted March 24, 2021 Popular Post Share Posted March 24, 2021 wawrzkowizna.mp4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts