Popular Post PrzemO ExecutivE V6 Posted April 4, 2021 Popular Post Share Posted April 4, 2021 Witam wszystkich klubowiczów Dzień dobry Dobry wieczór. Chciał bym zaprezentować wam moją drugą ale chyba ostatnią Omegę. Jestem jej posiadaczem raptem kilka dni ale już sporo zrobiłem tzw. pod siebie, ale daaleko do tego co chcę uzyskać. Bez zbędnego przedłużania mowa o KOLEJNYM podkładzie B-FL 2.6 V6 z manualną skrzynią LPG 2001 sedan w dobrym wyposażeniu do poprawek lakierniczych drobnych. Obecnie są jeszcze stalówki ale mam łopaty które bedę sprzedawał i kupię te same co miałem w poprzedniej Desing. Na ten moment zrobiłem naloty na podłużnicy podeśle zdjęcie, jakieś tam oznaki korozji zabezpieczyłem. Ale nadkole tylne lewe i początek progu wymaga natychmiastowej pracy, więc bez przedłużania jak ciepło będzie i portfel pozwoli zrobi się jak i podwozie się zakonserwuje. Wnęka koła zdrowa ale zabezpieczę również kielichy tak samo. Podszybie zdrowe jak by miało to dawno szybę podniosło by. Silnik to tak, góra była robiona regenerowane głowice, nowe uszczelki pod głowicami nie pamiętam czy coś jeszcze w każdym razie pracuje ładnie równo. Z czasem zajrzy się do panewek tak dla świetego spokoju. Nowe sprzęgło docisk, tarcza oraz łożysko. Ma na sobie trochę pakietu, ale i tak bedzie dokładane zamieniane. Zderzak irmscher wyczekiwany sporo czasu. Końcówka wydechu jedna pójdzie na druga stronę. Bixy na dniach założę, tył lampy jak czas pozwoli przyciemnię. Puszkę pewnie kiedyś założę pod długi dolot. Jeśli o czymś zapomniałem a na pewno zapomniałem to będę informował dalej w tym temacie video-1617466629.mp4 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 W końcu dodałeś temat nowej omegi twojej super że masz już swoje wymarzone V6 i pracuj nad nią żeby ci dobrze służyła i do zobaczenia na spotach Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrzemO ExecutivE V6 Posted April 4, 2021 Author Share Posted April 4, 2021 Dziękuję bardzo za radę i miłe słowa 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobek Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Gratuluję zakupu v6 ,spokojnie powoli doprowadzisz auto do stanu idealnego Co do tego czy to będzie ostatnia omega to czas pokaże 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrzemO ExecutivE V6 Posted April 4, 2021 Author Share Posted April 4, 2021 Dziękuję. Kto wie.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post PrzemO ExecutivE V6 Posted April 4, 2021 Author Popular Post Share Posted April 4, 2021 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boscorelli Posted April 5, 2021 Share Posted April 5, 2021 A co się dzieje/stanie z poprzednią? Wysłane z mojego LLD-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted April 5, 2021 Share Posted April 5, 2021 A co się dzieje/stanie z poprzednią? Wysłane z mojego LLD-L21 przy użyciu TapatalkaPoprzednia Omege 2.2 Przemek już sprzedał teraz zaczął nowy wymarzony projekt z V6Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted April 5, 2021 Share Posted April 5, 2021 Gratulacje zakupu Oba przednie koła mają taki negatyw czy tylko to lewe? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrzemO ExecutivE V6 Posted April 5, 2021 Author Share Posted April 5, 2021 Oba ale to będzie usuwane, i ustawiane jak należy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrzemO ExecutivE V6 Posted April 7, 2021 Author Share Posted April 7, 2021 Wy jak spędzacie ten śnieżny wieczór. Zmiana żarników w bixach, jutro montaż jak czas i pogoda pozwoli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mich1312 Posted April 7, 2021 Share Posted April 7, 2021 Bosma. Dobra cena w stosunku do jakości 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrzemO ExecutivE V6 Posted April 7, 2021 Author Share Posted April 7, 2021 Bosma tak 4300k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted April 7, 2021 Share Posted April 7, 2021 27 minut temu, PrzemO V6 napisał: Bosma tak 4300k Nie większe niż 6000k @Bobek ostatnio kupował Bosma 5000k bardzo dobrej cenie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted April 7, 2021 Share Posted April 7, 2021 28 minut temu, PrzemO V6 napisał: Bosma tak 4300k Nie większe niż 6000k @Bobek ostatnio kupował Bosma 5000k bardzo dobrej cenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skroba Posted April 7, 2021 Share Posted April 7, 2021 Ja też mam Bosmy, ale 6000k świecą spoko już 3 rok, więc jak się pojarają, kupuję znów Bosmę, po co płacić za jakieś Osram, czy Philips skoro te dają radę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolot Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Ja jeżdżę już od 3 lat na vertexie tylko, że 4300k. Za sztukę dałem coś koło 30-40 zł i u mnie wybór do bixów też będzie na to samo tylko, że teraz nazywa się m-tech Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mich1312 Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Ja używam bosmy 6000k i jest dla mnie ok. 4300 za bardzo zółte dla mnie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post PrzemO ExecutivE V6 Posted April 11, 2021 Author Popular Post Share Posted April 11, 2021 Siema wczoraj udało się zamontować bixy wraz z nowymi żarnikami o których wspominałem wyżej. Lampy zabezpieczone. Dalej błąd poziomu wywala więc któryś czujnik na wachaczu. Silniczki działają. video-1618079707.mp4 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post PrzemO ExecutivE V6 Posted April 15, 2021 Author Popular Post Share Posted April 15, 2021 Dobry wieczór prace wre idą puki czas pozwala. A więc miałem wilgotny dywanik do głowy najgorsze rzeczy już przychodziły... Ale na szczęście to tylko zwykły kabelek od podświetlania soczewy widocznie winny był. Dzięki @Bobek za podsunięcie pomysłu co może być winne. Od zewnątrz od strony silnika pod podszybiem którędy wchodzi do środka, zasylikonowałem na około. Wybebeszyłem gąbkę wysuszyłem w środku podłogę. Później test myjnia i deszcz, sucho na szczęście. Stwierdziłem że nie wrzucę tej gąbki spowrotem bo masakra. Z pomocą przyszedł @Sdandi978 polecił matę wygłuszającą dobra sprawa tanio, Dzięki. I wisienka na torcie czyli podnóżek Irmscher. 5.mp4 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniack Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 Pochwal się proszę skąd mate kupiłeś?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrzemO ExecutivE V6 Posted April 16, 2021 Author Share Posted April 16, 2021 https://allegro.pl/oferta/mata-filcowa-wygluszajaca-filc-poroso-zielone-12mm-5761643030?snapshot=MjAyMS0wNC0xMVQyMDo1MzowNS4zMjNaO2J1eWVyOzJmYzNiMTQxOTE1M2JmZjUxMjgxYjBiNGE2M2QyNGM3NTRjZGIxYjgzNzgzYzVmMjJlNTUxZjRhYWI4NmQ2MWM%3D Dwie warstwy rzuciłem. Na allegro wziąłem 6 sztuk. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszxx1990 Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 Złoto ❤️ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrzemO ExecutivE V6 Posted April 16, 2021 Author Share Posted April 16, 2021 Dojście nie osiagalne jakos poszlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 11 godzin temu, lukaszxx1990 napisał: Złoto ❤️ Pokaż swoje wynalazki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts