Popular Post Zwierzu Posted April 11, 2021 Popular Post Share Posted April 11, 2021 (edited) Kupiłem Gruza teraz robi się... by działać ....nie będzie laleczka bo... to opel Edited April 11, 2021 by Zwierrzu 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniack Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 wyglada bardzo ladnie witamy i powodzenia w naprawch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Dlaczego nie laleczka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Witaj jak się chce to się da zrobić laleczkę Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skroba Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 4 godziny temu, Zwierrzu napisał: Kupiłem Gruza teraz robi się... by działać ....nie będzie laleczka bo... to opel Opel jest po to, by tworzyć !!! Zawsze można wszystko, wiem to po swojej "Padlinie" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Fajnie że dołączyłeś do elitowej rodzinki, widziałem a nawet trochę pogrzebałem, nie jest z nią tak źle przód spasowany na blachowkręty, ale ogólnie autko się jeszcze trzyma kupy, wymaga na pewno jakiegoś tam wkładu ale wierzę że będzie dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Zwierzu Posted April 17, 2021 Author Popular Post Share Posted April 17, 2021 Odgruzowanie w toku. Przednie wahacze, przewody hamulcowe na tył miedziane z zarobieniem, 4 sondy lambda, drążki kierownicze i podpora drążka oraz podciągnięcie ręcznego, wiązka przednia z czujnikiem temperatury i podłączeniem przeciwmgłowych, kpl. świec to mechanika zdiagnozowana. Wszystkie potrzebne części zakupione i czekam na termin wolnego miejsca w zaprzyjaźnionym warsztacie. Jutro wolne więc trochę ogarnę środek... Tak opel to nie samochód opel to wyzwanie 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skroba Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 4 godziny temu, Zwierzu napisał: Odgruzowanie w toku. Przednie wahacze, przewody hamulcowe na tył miedziane z zarobieniem, 4 sondy lambda, drążki kierownicze i podpora drążka oraz podciągnięcie ręcznego, wiązka przednia z czujnikiem temperatury i podłączeniem przeciwmgłowych, kpl. świec to mechanika zdiagnozowana. Wszystkie potrzebne części zakupione i czekam na termin wolnego miejsca w zaprzyjaźnionym warsztacie. Jutro wolne więc trochę ogarnę środek... Tak opel to nie samochód opel to wyzwanie Działaj, działaj nie przestawaj, ktoś powie : "Po co starego Opla wskrzeszać?" Zawsze odpowiadam : "Bo to ginący gatunek!!!" A nowe auto w leasingu i smutnym jak pizda białym kolorze to może i ma co trzeci /I tak właśnie w Europie umiera motoryzacja/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzu Posted April 18, 2021 Author Share Posted April 18, 2021 (edited) irmiego na rynku braki zakupiłem Kamei nie tak ładny ale ...... oraz dystanse bo po założeniu nowego fellunku koła wpadły na tyle do środka Edited April 18, 2021 by Zwierzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAJBUS_SzeF Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 5 godzin temu, Zwierzu napisał: irmiego na rynku braki zakupiłem Kamei nie tak ładny ale ...... oraz dystanse bo po założeniu nowego fellunku koła wpadły na tyle do środka Większość tutaj zgromadzonych nie lubi kamei... Ale ja lubię być inny Wnękę maski musisz koniecznie pomalować na czarno - wtedy efekt jest wydaje mi się zadowalający:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Zwierzu Posted April 18, 2021 Author Popular Post Share Posted April 18, 2021 (edited) Jest moc Dzięki za poradę zapewne zastosuję się A na dziś podłubane kable ładowania i usb wyprowadzone panel włącznika świateł wymieniony na bez gumy i... tak wiem tył wygląda nie za dobrze ale wejdą dystanse i będzie ładnie wypchnięte tylne koło Edited April 18, 2021 by Zwierzu 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelP Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 To radio masz z Bose? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skroba Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Mamy z @Zwierzu ustawiony wstępnie mini spot na 29.04, spotkamy się, pooglądamy, pogadamy, fotki wrzucimy, będzie fajnie 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzu Posted April 20, 2021 Author Share Posted April 20, 2021 19 godzin temu, PawelP napisał: To radio masz z Bose? Radio z Ali dedykowane do zafiry, przechwyciłem w tanich pieniądzach a Tobie zapewne chodziło czy gra mi zestaw bose na nim, tak gra bo łódzki fachowiec podpinał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 ten prodrive chyba najlepiej na podkladzie siedzi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 W dniu 17.04.2021 o 23:25, Skroba napisał: "Bo to ginący gatunek!!!" Chciałeś chyba napisać gnijący? Ale wybaczam błąd Powodzenia w modach i nie trać zapału bo potrzeba go na prawdę dużo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 3 godziny temu, Zwierzu napisał: Radio z Ali dedykowane do zafiry, przechwyciłem w tanich pieniądzach a Tobie zapewne chodziło czy gra mi zestaw bose na nim, tak gra bo łódzki fachowiec podpinał Moduł od LWPM tam zapodaliśmy, także jest CID sterowany z manetki, jest custom radio i bose 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Zwierzu Posted April 28, 2021 Author Popular Post Share Posted April 28, 2021 No dobra, będziesz wydawał mówili, będzie dużo mówili, ale że że cały przydział na miesiąc żarcia dla rodziny nie mówili. Układ kierowniczy nowy, przewody miedziane hamulcowe nowe zawieszenie przód nowe poprawiona elektryka wiązka przewodów pod halogeny, dwie sondy lambda, i.. 50% kosztów zakupu... ech jakbym nie kochał to bym spalił 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted April 28, 2021 Share Posted April 28, 2021 A to dopiero początek Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 10 godzin temu, Zwierzu napisał: będziesz wydawał mówili, będzie dużo mówili ktos tu był fanem Asterixa? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skroba Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 W dniu 28.04.2021 o 23:25, Aros napisał: A to dopiero początek W E60 władujesz więcej i to jest prawda, to jest fakt !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Zwierzu Posted May 15, 2021 Author Popular Post Share Posted May 15, 2021 No i prawda cały czas wędrówki po warsztatach odgruzowania nie widać końca i na dodatek ten wypadający zapłon na pierwszym cylindrze Ech odebrałem z warsztatu umyłem na pocieszenie wleciały dystanse, grill i wycieraczki jutro detailing środka i w oczekiwaniu na miejsce u pewnego fachowca z centralnej polski z miasta łodzi 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 Na prośbę @Zwierzutemat zostaje zamknięty omega ma nowego właściciela ale pozostaje w Elicie🥰 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts