Zwierzu Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 Witam, po zakupie autka okazało się że mam do wymiany wszystkie sondy lambda a w tym silniku to 4 szt. i tu moje pytanie. Jak wiadomo "only" bosch to już wyczytałem na forum ale czy dane typy które wybrałem będą pasować do mojego gruza, w opisie jak byk jest że tak ale ja jestem niewierny Tomasz i w napisy nie wierzę ??? https://allegro.pl/oferta/bosch-0-258-006-387-sonda-lambda-opel-omega-b-10565236547 https://allegro.pl/oferta/bosch-0-258-006-176-sonda-lambda-opel-agila-9675983266 z góry dziękuję za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 Wszystkie sondy na raz? Coś mi to nie pasuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzu Posted April 16, 2021 Author Share Posted April 16, 2021 (edited) Godzinę temu, Ricardo napisał: Wszystkie sondy na raz? Coś mi to nie pasuje. Czemu się dziwisz jak kupuję się nie wchodząc pod samochód to tak jest... dwie przednie mam zaślepione.... jedna tylna nie podpięta tylko jedna działa i nie zgłasza błędu na op comie. A pytanie było czy te z aledrogo pasują nie czy druciarstwo w narodzie jest Uwierz mi jest i czeka mnie długa droga ale będę odgruzowywał Spytaj @skit jak mi nie wierzysz, osobiście diagnozował Edited April 16, 2021 by Zwierzu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 kup używane 4 przewodowe od jakiegoś GM i będzie działać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzu Posted April 16, 2021 Author Share Posted April 16, 2021 Dzięki złapałem kontakt na używki..... temat do zamknięcia 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 (edited) 10 godzin temu, Zwierzu napisał: Czemu się dziwisz jak kupuję się nie wchodząc pod samochód to tak jest... dwie przednie mam zaślepione.... jedna tylna nie podpięta tylko jedna działa i nie zgłasza błędu na op comie. A pytanie było czy te z aledrogo pasują nie czy druciarstwo w narodzie jest Uwierz mi jest i czeka mnie długa droga ale będę odgruzowywał Spytaj @skit jak mi nie wierzysz, osobiście diagnozował Jak skit patrzył to zwracam honor Też gdzieś mam jeszcze używki Edited April 17, 2021 by Ricardo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts