Jump to content

sonda lambda w 3.2

Recommended Posts

Witam, po zakupie autka okazało się że mam do wymiany wszystkie sondy lambda a w tym  silniku to 4 szt. i tu moje pytanie. Jak wiadomo "only" bosch to już wyczytałem na forum ale czy dane typy które wybrałem będą pasować do mojego gruza, w opisie jak byk jest że tak ale ja jestem niewierny Tomasz i w napisy nie wierzę ???

https://allegro.pl/oferta/bosch-0-258-006-387-sonda-lambda-opel-omega-b-10565236547

https://allegro.pl/oferta/bosch-0-258-006-176-sonda-lambda-opel-agila-9675983266

z góry dziękuję za pomoc :)

Godzinę temu, Ricardo napisał:

Wszystkie sondy na raz? Coś mi to nie pasuje. 

Czemu się dziwisz jak kupuję się nie wchodząc pod samochód to tak jest... dwie przednie mam zaślepione.... jedna tylna nie podpięta tylko jedna działa i nie zgłasza błędu na op comie. A pytanie było czy te z aledrogo pasują nie czy druciarstwo w narodzie jest :) Uwierz mi jest i czeka mnie długa droga ale będę odgruzowywał :)

Spytaj @skit jak mi nie wierzysz, osobiście diagnozował :)

Edited by Zwierzu

Dzięki złapałem kontakt na używki.....  temat do zamknięcia :)

• Like 1

10 godzin temu, Zwierzu napisał:

Czemu się dziwisz jak kupuję się nie wchodząc pod samochód to tak jest... dwie przednie mam zaślepione.... jedna tylna nie podpięta tylko jedna działa i nie zgłasza błędu na op comie. A pytanie było czy te z aledrogo pasują nie czy druciarstwo w narodzie jest :) Uwierz mi jest i czeka mnie długa droga ale będę odgruzowywał :)

Spytaj @skit jak mi nie wierzysz, osobiście diagnozował :)

Jak skit patrzył to zwracam honor :)

Też gdzieś mam jeszcze używki :mysli:

Edited by Ricardo
  • Thanks 1