psstryk Posted May 3, 2021 Share Posted May 3, 2021 Cześć Znajdę kogoś z trojmiasta/okolic do pomocy albo namiar na mechanika? Przekładałem silnik 2.6, nierówno pracuje na biegu jałowym i kilka rzeczy do obgadania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOY Posted May 5, 2021 Share Posted May 5, 2021 Gdynia, Hutnicza 40 Znajomy ma tam warsztat, możesz podjechać i może uda się ogarnąć problemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoogieHarrison Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 Przepraszam za odkop, ale mam identyczny dylemat. Zadbana Omega, poprzedni właściciel naprawiał głównie w ASO. Trochę kosmetycznych rzeczy mam teraz do zrobienia, a nie chcę, żeby jakiś magik grzebał mi przy tej furze. Jak tam @psstryk, dojechałeś na tą Hutniczą? Opinie w Google mają w sumie zachęcające. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszxx1990 Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 (edited) W okolicy trójmiasta to najlepiej Krzysiek Niedziułka z Pasłęka. W dniu 5.05.2021 o 21:35, WOY napisał: Gdynia, Hutnicza 40 Znajomy ma tam warsztat, możesz podjechać i może uda się ogarnąć problemy Nie mówisz chyba o sws? Edited October 20, 2021 by lukaszxx1990 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts