Marchewa Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 Siema, jak w temacie mam problem z centralnym. Dioda w pilocie daje znać, że jest reakcja na wciśniecie przycisku ale działa jedynie ten od otwierania bagażnika. Baterie zmieniałem kilkukrotnie, odłączałem i na nowo wpinałem centralkę i nic .., działa tylko przy klapie bagażnika. Pilot do wymiany? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted June 22, 2016 Share Posted June 22, 2016 Może coś ze sterownikiem albo siłownik od kierowcy padł... ręcznie zamyka się czy nie? Centralka ori czy jakaś dokładana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted June 22, 2016 Share Posted June 22, 2016 Albo siłownik kierowcy walniety, bo z tego co kojarzę to to on steruje pozostałymi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marchewa Posted June 22, 2016 Author Share Posted June 22, 2016 Z poziomu zamka w drzwiach zamyka się normalnie. Centralka ori GM z tym, że wkładana druga pod drugi pilot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcino101993 Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 HEj. Napiszę tutaj bo sprawa związana z centralnym zamkiem a dokładniej ze sterowaniem centrala. Co może być częstą przyczyną awarii kluczyka. Po zaprogramowaniu działa jakieś 2-3 dni i na nowo trzeba programować bo nie reaguje kompletnie. P.S bateria nówka sztuka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts