Popular Post Riverusiek Posted June 9, 2021 Popular Post Share Posted June 9, 2021 Hej, czas zapoznać Was z moją omcią, bo trochę czasu z nią już minęło. Nie jest to moja pierwsza omega bo było ich naprawdę sporo, ale druga BFL. Moja pierwsza BFLka należy do @Behazet99, więc trafiła w dobre ręce. Jest to moim zdaniem dość zadbany egzemplarz, ma rdzę w kilku miejscach, ale to nic strasznego. Jest naprawdę doinwestowana i poprzedni właściciel bardzo o nią dbał, trafiła idealnie w mój gust, szczególnie, że ma drewna w środku. =] Jedyne, czego bym w niej narazie chciał, to felgi Irmschera, ale to temat na później. Ciekawscy zapraszam na pv. 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riverusiek Posted June 9, 2021 Author Share Posted June 9, 2021 Jest to 2003 rocznik, zapomniałem dodać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Ale na klapie ma 3.0V6, była zmieniana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riverusiek Posted June 9, 2021 Author Share Posted June 9, 2021 1 minutę temu, Tazz napisał: Ale na klapie ma 3.0V6, była zmieniana? Tak, w tę zimę podobno zdarzył się niefortunny incydent na światłach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Witaj cóż że kolejny podkład ale miło że omega bo ich jest coraz mniej jakieś mody i wrzucaj info i foty? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riverusiek Posted June 10, 2021 Author Share Posted June 10, 2021 Przy okazji chętnie się dowiem, czy ktoś ma jakieś ciekawe fanty na odsprzedanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolot Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Sprzedałeś podkład i kupiłeś kolejny podkład grunt, że zadbana i oby tak zostało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riverusiek Posted June 10, 2021 Author Share Posted June 10, 2021 6 godzin temu, bartek05395 napisał: Sprzedałeś podkład i kupiłeś kolejny podkład grunt, że zadbana i oby tak zostało Można tak powiedzieć, ale ta zostaje ze mną na dłużej, więc jeśli będą środki to na pewno będzie dopieszczana. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Planujesz zmiane koloru? ? Ladna sztuka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riverusiek Posted June 10, 2021 Author Share Posted June 10, 2021 Godzinę temu, Grabarz napisał: Planujesz zmiane koloru? ? Ladna sztuka Nieee, odpowiada mi ten Z157. Dziękuję! =] 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Skroba Posted June 10, 2021 Popular Post Share Posted June 10, 2021 UWAGA !!! Będę mędrkował !!! Wszystko ładnie, pięknie, Omega zacna /chociaż FL, nie moja bajka/ ale... ... brakuje mi : Wlep OE Ramek na rejestrację OE A tak, to "Podkład" /sam mam/ i jest spoko Pozdrowionko 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 W dniu 11.06.2021 o 00:06, Skroba napisał: A tak, to "Podkład" /sam mam/ i jest spoko Ty się nie wypowiadaj na ten temat bo masz ale tak się wstydziłeś że przykryłeś go folią 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skroba Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 W dniu 14.06.2021 o 11:00, Aros napisał: Ty się nie wypowiadaj na ten temat bo masz ale tak się wstydziłeś że przykryłeś go folią Nie wstydziłem się, po prostu miałem koncepcję na niebanalną zmianę koloru 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts