kukiz87 Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Witam czy spryskiwacze lamp mają jakiś swój bezpiecznik ? kupiłem auto tydzień temu i powoli zaczynam dochodzić do ładu co jest do zrobienia , na włączonych lampach płyn na szyby oczywiscie leći ale z dysz spryskiwaczy lamp ani kropelki , ani z jednej ani z drugiej , czy to ma swój własny bezpiecznik ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Obstawiał bym przekaźnik /emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20"> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukiz87 Posted June 18, 2016 Author Share Posted June 18, 2016 Przekaźnik ten pod maską w puszce ? o tym mówisz ? a kojarzysz który to byłby mniej więcej ? albo jakies foto puchy np czy coś , bardzo wdzięczny był bym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Duży czarny /emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20"> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Jeśli dojadę jutro na spota do piotrkowa to wezmę. Podjedź to podmienimy i zobaczymy czy trybi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted June 19, 2016 Share Posted June 19, 2016 A odlacz wtyczke od pompki i sprawdź czy dochodzi do niej napięcie. Oczywiście najlepiej we dwie osoby, ale samemu tez się da;-) włącz sam zapłon i światła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtas Posted June 19, 2016 Share Posted June 19, 2016 U mnie pompka sprysków zardzewiała w środku , taka była przyczyna:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 U mnie też się zatarla, ale koledze napisałem jak najszybciej ja zdiagnozowac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
omega2001 Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 a ja miałem wodę pod wykładziną kierowcy, styki zaśniedziały w tych kostkach i nie działało podświetlenie rejestracji i właśnie spryskiwacze lamp /emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20" /> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trawal Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Mi też w mojej omedze po prostu pompka od spryskiwania reflektorów stanęła. W Omedze są dwie pompki - jedna na szybę a druga na światła. Kupiłem dobrą używkę i problem z głowy /emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20" /> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts