Popular Post rafke Posted June 13, 2021 Popular Post Share Posted June 13, 2021 W imieniu swoim i chłopaków z zarządu bardzo chciałem Wam podziękować za obecność na zlocie. Kurde, fajnie było Was znowu zobaczyć po tak długiej przerwie !!!! Impreza jak dla mnie mega udana poza kilkoma moimi niedociągnięciami. pogoda troche nas w sobotę zaskoczyła Nie ogarnąłem do końca kilku spraw (brak czasu) niby miesiąc na organizację był ale kilka rzeczy jeszcze chciałem dla Was zrobic. Postaram się poprawić na kolejny zlocisz mam nadzieje ze juz oficjalny ogólnopolski zlot omega elite. Dziękuję Wam jeszcze raz za przybycie i postaram się zeby następny nasz zlot byl jeszcze lepszy. !!! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Dziękujem! Wszystkim bez wyjatku wszystko na wysokim poziomie jak zawsze ? pogoda troszke nam zmienila plany ale nie przeszkodzila ? 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Aros Posted June 14, 2021 Popular Post Share Posted June 14, 2021 Ja również dziękuję Zlot na pełnej K.... bez dwóch zdań Dzięki jeszcze raz i do następnego! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ulter Posted June 14, 2021 Popular Post Share Posted June 14, 2021 My również dziekujemy za mega zabawe ... Dawno sie tak nie ubawiłem . @rafke Szacun .. Bo to twoja zasługa że to się odbyło. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post skit Posted June 14, 2021 Popular Post Share Posted June 14, 2021 Bardzo się cieszę że udało się wreszcie zobaczyć wasze mordki. Ja ubawiłem się przednio, mam nadzieje że Wy też Dziękuję wszystkim za mega zabawę i zaangażowanie! Bez Was by się nie udało Kilka indywidualnych wyróżnień i podzięksów: @rafke za ogarnięcie całości i wspólne domkowanie @Ulter za wypisywanie dyplomów na telefonie i jak zawsze przemiłe towarzystwo @Misiek za karaoke. Jesteś Mistrz! @Grabarz za tańce, hulańce i swawole @Agnieszka za sernik nie no, za mega pomoc jak zawsze:) PS. @KAFAR pamiętaj, sprzedam sekret niedrogo! 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnieszka Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Dziękuję ? Bardzo Wam wszystkim dziękuję ? @rafke szacun za organizację ( ryby i dzieci głosu nie mają, tylko Matka prawdę Ci powie ?) Wszystko było elegancko ? Buziaki i do następnego ? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farna Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 (edited) Świetnie było! Pogoda się popsuła, przez co było bardziej "rodzinnie" - posiedzenia na tarasie miały swój klimat ? więc i tak wyszło okej! Dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo i dobrą zabawę. Gracias@rafke i brawo zarząd ?? Edited June 14, 2021 by Farna 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts