Jump to content

Vectra C 2.8v6 GTS

PawelP

Recommended Posts

Kiedyś mi się marzyła jak miałem vectre b, ale niemyslalem że w takiej wersji i stanie technicznym znajdę taką ?

Dzięki , ciężko było znaleźć taką sztukę,  miesiąc czasu na mnie czekała zarezerwowana 

W poniedziałek będę wymieniał wszystkie filtry płyn chłodzący , olej silnikowy chyba Motul 5w40 lub jeśli ktoś doradzi coś lepszego fajnie by było wiedzieć czym zalać motor bo różne opinie na internecie  są na ten temat,  później wymiana przednich wycieraczek,  przed wakacjami zrobię zbieżność kół przód tył i będzie u Warsa z Suchego Lasu koło Poznania  na oględziny może jakiś update softu ECU i CID  się uda bo wiem że są nowe wersje,  zobaczymy co Łukasz powie, w planach będzie jeszcze filtr KN  lepsze żarniki xenon  pewnie coś jeszcze porobię ale to tak w ciągu roku po trochu 

Ładna potencjał w niej widać do modów ,

Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Dzięki,  omega się chyba obraziła??? żartuje,  no vectra zadbana każdy mi to mówi  

No z nudów to chce wstawić filtr KN może coś z dolotu nierdzewka silikon czas pokaże, bo reszta jest co chciałem w tym aucie więc niemusze nic dokładać później wrzucę vin jeśli by ktoś mógł rozkodowac byłbym wdzięczny 

Edited by PawelP

Teraz, PawelP napisał:

No z modów  to chce wstawić filtr KN może coś z dolotu nierdzewka silikon czas pokaże, bo reszta jest co chciałem w tym aucie więc niemusze nic dokładać później wrzucę vin jeśli by ktoś mógł rozkodowac byłbym wdzięczny 

W0L0ZCF6861002093 to jest  numer  vin mojej vectry jeśli by ktoś mógł go rozkodować byłbym wdzięczny 

Dzięki za rozkodowanie, ale niektóre informacje  są błędne np. o radiu,  ja mam DVD90 i skrzynie mam automat a tu napisane że ręczna , a opelvindecoder niechce mi rozkodowac  vectry 

Edited by PawelP

Ładna sztuka ,  obyś nie miał problemów z ASB bo to nie jest niestety  już ten  pancerny automacik co w Omedze .

Jest więcej błędów bo z dekodera wychodzi ze masz opc 

Teraz tylko pakiet opece i będzie lalka :D

• Like 2

Już wszystko załatwione  auto zarejestrowane  bez żadnych problemów,  ramki tablic będą tymczasowo myślę o innych 

IMAG0421.jpg

• Like 3

Co do vinu to końcówkę pomylilem dokładny vin to W0L0ZCF6861002039 dopiero w papierach  zauważyłem i w aucie 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.