lukaszxx1990 Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Omega 3.2 v6 2002r kombi, automat. Jestem 1 właścicielem w kraju, 2 ogólnie. Sprowadzona w sierpniu 2015 ze szwajcarii z przebiegiem 178tys, gaz założony we wrześniu 2015, butla w kole. Wyposażenie Executive, bose, skóry, szyber, xenon, klimatyzacja dwustrefowa itp. Kolor Z20R Aktualnie przejechana 253tys, dokumenty serwisowe, karta pojazdu itp. -wygłuszone wnętrze (drzwi, dach, podłoga) matami boll i pianką zamknięto komórkową -fotele przednie Sport w pełnej elektryce -kierownica RAID skóra -amortyzatory blistein b6 sprężyny hr -30mm przód tył -lampy przednie czarne z nowymi soczewkami koito biLed fxr-4.0 -aktywny moduł skandynawski - światła włączane automatycznie -moduł odprowadzania -czujnik deszczu -szpera z przełożeniem 4.22 (świetne prowadzenie zimą) -rozpórka przednia -aktywny układ wydechowy na bazie kwasu Bastuck sterowany pilotem -zderzak przedni lotka Prodrive -wkładka filtra powietrza Green - oryginalny hak -lodówka/podłokietnik wielofunkcyjny opel signum -big brake brembo przód 6 tłoczek tył 4 tłoczek -koła 18cali przód 8.5 tył 10 z czujnikami ciśnienia/temperatury opon -opony lato Pirelli Pzero przód 235/40r18 tył 255/35r18 -opony zima Michelin przód 225/35r18 tył 235/40r18 świeży przegląd na rok, ubezpieczenie do września. Rok temu zrobione podszybie, wklejona oryginalna szyba Solar. https://www.otomoto.pl/oferta/opel-omega-opel-omega-3-2-v6-2002r-czarna-perla-big-brake-brembo-ID6DXUCD.html?isPreview=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boscorelli Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Co się stało z Twoim tematem odnośnie auta, bo nie mogę znaleźć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszxx1990 Posted July 15, 2021 Author Share Posted July 15, 2021 8 godzin temu, Boscorelli napisał: Co się stało z Twoim tematem odnośnie auta, bo nie mogę znaleźć Usunięte na moją prośbę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts